FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 336
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Mihai Petre Si Marea Lui Pasiune Pentru Dans

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Mihai Petre Si Marea Lui Pasiune Pentru Dans

 Q:   Intreaba despre Mihai Petre Si Marea Lui Pasiune Pentru Dans       
Mihai Petre este cel mai exigent membru al juriului de la "Dansez pentru tine" si impreuna cu Elwira Duda, partenera sa de dans si de viata, de origine poloneza, formeaza cea mai frumoasa pereche, a caror viata se masoara in pasi de dans.

Este foarte exigent cu concurentii, si stie ca toti concurentii au emotii cand urmeaza sa le dea el nota, dar considera ca nu au de ce sa se sperie de el, deoarece mereu ii va nota corect, in functie de modul cum danseaza, iar acestia daca stiu ca au dansat bine pe ringul de dans, trebuie sa se astepte la o nota mare, si daca stiu ca gresesc e normal sa se astepte sa fie depunctati. Cand incerci sa faci ceva bine, ai pretentii mari, si crede ca exigenta este foarte buna, atata vr eme cat nu depaseste niste limite ale bunului simt. A avut parte de profesori exigenti, dar si mai indulgenti, insa toti au incercat sa scoata cat mai mult si mai bine de la el.

Pentru fiecare dans exista zeci de mii de figuri posibile, unele foarte complicate din punc de vedere ritmic, ca grad de rotatie, ca directie de deplasare, ca viteza de executie. Parintii lui sunt cei datorita caruia a ajuns unde este, si le va fi mereu recunoscator, si nu ii va ajunge o viata intreaga sa le multumeasca pentru tot ce au facut pentru el.

Datorita efortului lor financiar, traieste din meseria pe care o iubeste, fiind constient ca de unul singur nu ar fi reusit sa ajunga la performanta de dans.

Parintii lui au sacrificat multe pentru ca el sa invete dans la nivel inalt, si uneori si-au dat si ultimii bani pentru lectiile lui. Ei sunt cei care i-au dat prezentul si viitorul. Pe el si Elwira dansul i-a adus impreuna, insa altele sunt lucrurile care i-au unit. Prin dans s-au cunoscut si au avut ocazia sa se descopere unul pe celalalt.

Mihai a devenit mai cunoscut pe plan profesional datorita emisiunii "Dansez pentru tine", deoarece a fost promovata cea mai placuta activitate din punctul lui de vedere, dansul. Pentru el dansul este o pasiune, este viata lui, ii place sa danseze, sa ii invete pe altii sa danseze.


Tag-uri: juriu, dans, pasiune, viitorCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 12 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :