FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 250
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Mihai Bendeac Este Mondenul Cu Mai Multe Fete

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Mihai Bendeac Este Mondenul Cu Mai Multe Fete

 Q:   Intreaba despre Mihai Bendeac Este Mondenul Cu Mai Multe Fete       
Daca nu ar fi imbratisat cariera de actor, Mihai Bendeac ar fi putut juca cu succes in Liga lui Mitica. Naomi, Prigoana, Solcanu, Basescu si alte persoane au un singur numitor comun, pe Mihai Bendeac. El si-a descoperit pasiunea pentru teatru inca de cand era mic, si se poate lauda ca la inceput a fost autodidact.

Niciodata nu i-a placut sistemul roman de invatamant si de aceea a citit o multime de carti in acest domeniu. Astazi apare mai putin pe scena teatrelor din Romania, dar este prezent la televizor. Despre el si despre personajele pe care le interpreteaza s-au scris multe prin presa. Pentru el umorul este o posibilitate mai buna de a se apropia de Dumnezeu decat mersul la biserica. In Romania se poate tra i bine din umor, dar depinde de talent si de volumul de munca pe care esti dispus sa il faci.

Pentru el femeia potrivita trebuie sa aiba mult umor ca sa il faca si pe el sa rada altii, nu doar el pe ei, nu ii place fetele slabe. In ceea ce priveste persoanele pe care le parodiaza, pe unele le-a intalnit si nu a fost foarte bine intampinat de o parte din ele, iar altele au reactionat mai bine, primind si felicitari dar si amenintari din partea lor.

Cele mai bune personaje ale lui sunt cele pe care le parodiaza cel mai usor. Cel care i se pare aproape imposibil de parodiat este Mircea Badea, dar ar dori sa il parodieze. Pentru a fi multumit de el mai are mult de realizat in televiziune, si spera sa ajunga cel mai bun. Rolurile pe care le-a interpretat l-au afectat pana acum doar pozitiv in cariera de actor.


Tag-uri: actor, cariera, televiziuneCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 15 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :