FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 510
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Masina simpla de spalat rufe

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   depanare   raparatii   scule   curent   reparatii   energie   aparate   lemn   frumusete   femei   dragoste   sanatate   tinerete   ingrijire   sex   atractie   relatie   flirt   seductie   iubire   limbajul trupului   dragostea   sfat   echilibru   orgasm   placere   cucerire   talent   traditie   domina   strategii   cuie   gust   lamaie  

All Tags

Famous Forum

 

Masina simpla de spalat rufe

 Q:   Intreaba despre Masina simpla de spalat rufe       
In dotarea cu aparate electrocasnice, o pondere importantă o au luminile electrice de spălat rufe, datorită mecanizării şi automatizării uneia dintre cele mai grele şi obositoare munci într-o gospodărie.

In spălarea rufelor cu maşinile electrice, indiferent de tipul constructiv. se disting două operaţii de bază, una mecanică realizată prin o agitare continuă a apei de spalat şi a rufelor, provocand desprinderea particulelor de murdărie de pe rufe si alta chimică realizată de detergenţii dizolvaţi în apa, care, prin îmbibarea in abundenţă a rufelor în aceasta soluţie, dizolvă particulele de murdărie de pe rufe.
Pentru realizarea acestor operaţii de bază, masinile electrice de spălat rufe se execută în variantele cu pulsator şi cu tambur.

Tipuri constructive de maşini electrice de spălat rufe
Din punct de vedere constructiv, maşinile electrice de spălat rufei se execută în variantele : maşini simple, maşini combinate şi maşina automate de spălat rufe.

Maşina simplă de spălat rufe este destinată numai pentru operaţia de spălare şi limpezire a lenjeriei; şi a unor rufe mărunte.
Părţile principale a acestei maşini de spălat sunt :

-Bazinul de spălare de formă prismatică, executat din material; plastic-rezistent la temperatură în interiorul căruia se află rotorul hidraulic pentru agitarea apei şi orificiul de scurgere a apei uzate, la care este racordat un furtun de cauciuc.
-Motorul electric, de tipul asincron monofazat, montat într-un compartiment amplasat deasupra bazinului de spălare, pentru acţionarea rotorului hidraulic.
-Mecanismul de transmiterea puterii de la motor la rotorul hidraulic, format din două roţi şi o curea de transmisie.

Punerea in funcţiune a masinei de spălat rufe se face prin conectarea fişei cordonului de racordare la priza de curent şi prin acţionarea întrerupătorului, după ce în prealabil a fost introdus în bazinul de spălare încărcătura de rufe şi apa de spălare cu detergenţi, la o temperatură de maximum 80°C.

Caracteristicile tehnice:
-capacitatea de spălare pentru rufe uscate 1 kg ;
-puterea nominală a motorului 350 W ;
- timpul de spălare a unei şarje 6 min spălare şi 4 min pauză.

sursa imaginii http://bertmaes.files.wordpress.com


Tag-uri: casa, aparate, curent, reparatii, gospodarieCategorie: Lumea Barbatilor  - ( Lumea Barbatilor - Archiva)

Data Adaugarii: 15 February '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :