FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 437
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Masina combinata de spalat rufe

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   depanare   raparatii   scule   curent   reparatii   energie   aparate   lemn   frumusete   femei   dragoste   sanatate   tinerete   ingrijire   sex   atractie   relatie   flirt   seductie   iubire   limbajul trupului   dragostea   sfat   echilibru   orgasm   placere   cucerire   talent   traditie   domina   strategii   cuie   gust   lamaie  

All Tags

Famous Forum

 

Masina combinata de spalat rufe

 Q:   Intreaba despre Masina combinata de spalat rufe       
Această maşină de spălat realizeaza un proces de spălare combinat, format din încălzirea apei, spalarea, limpezirea şi stoarcerea rufelor şi evacuarea apei uzate.

Maşina combinată de spălat rufe cuprinde. în principal, un compartiment de spălare şi limpezire, un compartiment de stoarcere cu tablou de comandă al acestora, precum şi un sistem cu comandă de evacuare a apei uzate, toate acestea fiind amplasate în interiorul unei carcase metalice, acoperită cu o carcasă din tablă vopsită la exterior, care are rolul de susţinerea şi protejarea lor, pe lagă cel estetic.

Elementele componente ale acestor principale subansambluri sunt :
1)la compartimentul de spălare şi limpezire, bazinul de spălare în interiorul căruia este montat rotorul hidraulic sub formă de disc cu nervuri radiale şi rezistenţele electrice în tub metalic ; motorul electric de tip asincron monofazat, care prin cureaua de transmisie acţionează asupra rotorului hidraulic.

2) La compartimentul de stoarcere, bazinul centrifugei, în interiorul caruia se află coşul centrifugei montat direct pe axul motorului de întronare, pentru realizarea unei turaţii ridicate la stoarcerea rufelor ;motorul electric de tip asincron monofazat pentru antrenarea coşului; dispozitivul de comandă automat al centrifugei, prevăzut cu un microîntrerupător şi o tijă de pornirea motorului electric la închiderea compartimentului de stoarcere.

3) La tabloul de comandă , comutatorul pachet pentru pornirea şi oprirea motoarelor electrice ale rotorului hidraulic şi coşului centrifugal, precum şi a rezistenţelor de încălzirea apei; întrerupătorul cu temporizare, prevăzut cu un dispozitiv de ceasornic pentru oprirea automată a motorului după trecerea timpului fixat pentru spălare.

4) La sistemul de evacuarea apei uzate; pompa centrifugă montată pe axul motorului centrifugei; distribuitorul de evacuarea apei din bazinul de spălare sau din bazinul centrifugei cu ajutorul pompei. Distribuitorul de evacuarea apei este prevăzut cu o manetă situată în spatele maşinii şi în funcţie de poziţia pe care o are se face evacuarea apei din spălător, sau din bazinul centrifugei printr-un furtun de cauciuc .

Punerea tn funcţiune a maşinei combinate de spălat rufe se face prin conectarea fişei cordonului de racordare la priza de curent cu contact de protecţie, după ce în prealabil s-a făcut alimentarea cu apă şi încărcarea cu rufe murdare în maşină.

Caracteristicile tehnice :
-puterea motorului electric al bazinului de spălare 450 W
-puterea motorului electric al bazinului de stoarcere 450 W
-puterea absorbită de rezistenţa de încălzire 1 900 W
-capacitatea de spălare a rufelor 2 kg
-timpul normal de spălare a rufelor 4 min

sursa imaginii http://www.gadgetell.com


Tag-uri: casa, aparate, curent, reparatii, gospodarieCategorie: Lumea Barbatilor  - ( Lumea Barbatilor - Archiva)

Data Adaugarii: 15 February '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :