FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 933
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Marginile de zodie si Decadele Pestilor

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Marginile de zodie si Decadele Pestilor

 Q:   Intreaba despre Marginile de zodie si Decadele Pestilor       
Decadele PESTILOR

19 - 29 februarie : Planete dominante si pasionale in aceasta decada sunt, Neptun si Jupiter. Jupiter este cunoscuta ca planeta care aduce bogatia, in timp ce haoticul Neptun guverneaza tendintele spirituale si facultatile stiintifice, inventive, artistice. Acestea arata ca supusii decadei au tendinte analiste si au un caracter schimbatar si nesupus. Tendintele pozitive, ca si cele negative, vor fi definite. Aceasta le va da catorva din aceasta decada prilejul sa le depaseasca pe cele pozitive.

1 - 10 martie : Planeta personala a acestei decade este Luna - stapana noptii si simbolul fortei vietii. Ea este reflectorul natural al Soarelui si domina tendintele domestice, idealiste si iubitoare de camin. Acesti supusi, sunt temperamentali si schimbatori, democratici si imaginativi. Nu iubesc activitatile combative si discordia, sunt tematori si pronuntat mistici. in conjunctie cu planeta Neptun, Luna va determina o natura socratica la multi dintre ei.

11 - 20 martie : Planeta personala este Marte, stapanul razboiului si centrul energiei divine. Ea influenteaza tendintele energice, active si constructive. Marte ii va ajuta sa-si depaseasca slabiciunile si aspectele negative ale influentei spirituale ale lui Neptun. Ea le va da impulsul sa ajunga la concluzie de succes in cele mai multe din stradaniile lor. Fara aceasta forta va fi foarte dificil sa-si realizeze multe din ambitiile lor cele mai arzatoare. Combinatia Neptun - Marte este intr-adevar nervoasa. Puternicul Marte va urmari cu forta sa supusii decadei ca sa-si desavarseasca obiectivele vietii.


Marginile de zodie

19 -21 februarie : Sunt dominati de Neptun si Uranus. Actiunea arata ca sunt persoane cu principii inalte. Au abilitatea de a executa si capacitatea de a aduna bani. Experienta lor va fi diferita dupa mediul in care se dezvolta. Sunt linistiti, rafinati si cu o conversatie placuta. Au antipatii puternice. Sunt ordonati si nu place dezordinea altora. Dragostea lor pentru calatorie le va aduce avantaje si o multime de foloase. Pot face o casatorie nefericita. Au un caracter ideal, dar sunt nelinistiti si se zbat si se agita chiar pentru lucruri banale in viata. Dintre acestia se recruteaza oamenii de stiinta, filozofii, ganditorii religiosi si inventatorii. Au o viata lunga si plina de evenimente.

17 - 20 martie- acestia au tendinte de Berbec. Sunt dominati de Neptun si Marte. Sunt inteligenti si intrprinzatori. Pot sa faca comisioane importante cu multa exactitate. Sunt fini si buni cunoscatori ai greselilor altora. Deseori nascocesc fel de fel de cai si mijloace ca sa faca lucruri care altora li se par imposibile. Au o metoda de lucru originala si refuza sa urmeze cai de minima rezistenta sau sa tina de metode invechite. Le place sa-si supravegheze ei insisi afacerile si sa fie secreti asupraa planurilor pana sunt gata executate. Pastreaza secretul si privesc confidentele altora cu respect. Vor calatori mult si se pot plasa pe un loc important in viata lor.


Tag-uri: horoscop, zodie, neptunCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 16 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :