FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 432
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Mamele si fiicele lor faimoase

Tag-uri Populare


relatii   individ   social   interactiune   geografie   relief   natura   ape   minerale   timp   distractie   relaxare   vacanta   plimbare   dragoste   educatie   romania   soare   casa   muzeu   plante   literatura   pasiune   vise   copii   vedete   religie   eleganta   ghiveci   amabilitate   societate   pamant   evolutie   copilarie   madonna   familie  

All Tags

Famous Forum

 

Mamele si fiicele lor faimoase

 Q:   Intreaba despre Mamele si fiicele lor faimoase       
Zicala „Aşchia nu sare departe de trunchi” se aplică foarte bine unora din vedetele pe care le vedem mereu la televizor sau în reviste. Se pare că aceste mame faimoase au dat moştenire odraslelor nu numai talentul lor, dar mai ales faima şi notorietatea.

Goldie Hawn este celebra actriţă blondă care a atras admiraţia şi iubirea publicului prin numeroasele sale filme apărute în anii ’80 şi ’90. fiica sa, Kate Hudson se pare că a călcat pe urmele mamei sale. Chiar pe aceleaşi urme.

S-au căsătorit amândouă la aceeaşi vârstă, au divorţat chiar la aceeaşi vârstă şi au primit nominalizări la Oscar în acelaşi an în care s-au căsătorit. Cariera lui Kate este una din ce în ce mai înfloritoare, afirmând că se simte binecuvântată că o are pe Gol die ca mamă şi ca mentor.

Madonna nu avea cum să nu îi paseze din celebritate şi fiicei sale, Lourdes. Doar aceasta este fata uneia dintre cele mai celebre femei din istorie. Ttăl acesteia este fostul instructor de fitness al Madonnei, Carlors Leun. Loudres nu avea cum sa nu fie răsfăţată, cu atât mai mult cu cât Madonna îşi dorise îndelung un copil pe care l-a făcut la o vârstă înaintată.

Încă de la 9 ani aceasta are în garderoba personală haine care poartă semnătura celor mai mari designeri precum Jean Paul Gaultier sau Versace. Fata mai frecventează şi marile saloane de manichiură şi chiar are un card personal de cumpărături cu o limită de 10.000 de dolari.

Elizabeth Scarlett Jagger este fiica solistului legendarei trupe Rolling Stones- Mike Jagger. Mama acesteia este fostul top model Jerry Hall. Cele două seamănă ca două picături de apă şi oricine ar putea să spună cu sunt surori şi nu mamă şi fiică. Nici această aşchie nu a sărit departe.

Elizabeth este şi ea un mare model care a reuşit să câştige în prima sa săptămână de debut 60.000 de dolari.

Kelly Osbourne face parte din mult prea ciudata şi controversata familie Osbourne. La fel ca şi această familie, Kelly a adoptat toate excentricităţile părinţilor şi chiar proastele lor obiceiuri. Ea a început să găsească plăcere în tranchilizante, dar şi în alcool şi chiar droguri.

Mama sa care a mai trecut de multe ori prin aceste experienţe, fie ele personale, fie ale soţului său, este mereu alături de fiica sa, ajutând-o să treacă prin perioadele grele.
Sursa Imaginii : people.com

Mamele si fiicele lor faimoase Link-uri Externe :

Our Love For Celebrity (English)


Tag-uri: madonna, kelly osbourne, vedete, faima, elizabeth scarlett jagger, jean paul gaultier, versace, haineCategorie: Diverse  - ( Diverse - Archiva)

Data Adaugarii: 17 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :