FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 216
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Limba de vaca cu ciuperci

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Limba de vaca cu ciuperci

 Q:   Intreaba despre Limba de vaca cu ciuperci       
Limba de vaca cu ciuperci Ingreriente:

Limbă de vaca 1-1,2 kg, ulei 150 g, făină 50 g, ceapă 150 g, morcovi 150 g, ţelină 100 g, cimbru 1/2 fire, usturoi 25 g, dafin 2 foi, bulion de tomate 50 g, ciuperci proaspete 800 g, unt 100 g, verdeaţă 1 leg, vin 100 ml, sare.

Cum se prepară:

Limba se curăţă, se spală, se sărează, se lasă să stea o oră şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte făina, ceapa tocată, morcovii şi ţelina, tăiate felii. Se stinge cu bulion subţiat cu apă şi se lasă pe foc. Se pune în acest sos limba, se adaugă cimbrul, usturoiul tăiat feliuţe şi foile de dafin şi se lasă să fiarbă circa 2 ore si jumătate. Se scoate limba din sos, se curăţă de pieliţă şi se taie felii subţiri. Sosul şi zarzavatul se trece printr-un pasoar şi se toarnă peste feliile de limbă. Ciupercile se curăţă, se spală în mai multe ape, se taie julien, se călesc în unt şi se pun peste feliile de limbă. Se potriveşte gustul de sare, se adaugă vinul şi se mai fierbe 25 min. La servit se presară cu verdeaţă pe fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: limba de vaca, ciuperci, mancare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 03 July '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :