FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 478
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Libertatea.ro

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Libertatea.ro

 Q:   Intreaba despre Libertatea.ro       
Libertatea.ro Libertatea.ro este unul din cele mai accesate site-uri de ziare din Romania.In luna septembrie a anului 2008 in cadrul site-ului a avut loc o reorganizare. Din punctual de vedere al majoritatii specialistilor in domeniu acesta a fost un lucru benefic care a ajutat la cresterea cifrelor site-ului incepand de la utilizatori si pana la castigurile obtinute.

Libertatea avea un site care nu tinea pasul pe hartie cu ziarul din punct de vedere al popularitatii. Chiar daca era unul din cele mai accesate din tara, putea ajunge mult mai departe. Acest lucru a fost sesizat si de Adrian Toca, seful editiei online a ziarului, care dupa relansare a batut de mai multe ori recordurile de vizitatori a site-ului.

Pe 16 octombrie 2008 site-ul ajungea la peste 123 000 de vizitatori zilnici si peste 700 000 de vizitatori unici pe saptamana; batand vechiul record al site-ului cu peste 150 000 de vizitatori. In continuare cifrele au crescut depasindu-se bariera de 1 000 000 de accesari pe zi.

Redactia online de la Libertatea are 12 oameni, iar Adrian a avut ideea de a coopta in echipa si doi photoshopisti, o idee foarte buna, in opinia mea, in contextul in care ai un site orientat in mare masura spre vizual.

Intrebat despre design-ul noului site Adrian Toca a raspuns: “O schimbare era absolut necesara, pentru ca Libertatea avea nevoie sa se “vada” intr-o grafica mai placuta. Iar primele reactii ne confirma ca nu ne-am inselat, am primit foarte mult feedback pozitiv dupa lansare. Site-ul de pina acum avea content, avea un trafic mare, totul, mai putin un design atractiv. A fost principala noastra tinta.”

Intr-adevar noul site www.libertatea.ro ofera un continut mai bogat, mai bine structurat si mai prietenos care respecta m-ai bine valorile brandului Libertatea. Noua pagina electronica imaginile au o pondere mai mare in timp ce stirile sunt mult mai usor de accesat de catre utilizatori.

Au fost introduse multe rubricide divertisment noi, concursuri si alte jocuri distractive in timp ce cea mai populara rubric a ziarului “Fata de la pagina 5” va avea propria sectiune online, unde vor fi postate mai multe fotografii iar utilizatorii pot avea acces si la arhiva.

Potrivit datelor financiare publicate pe site-ul ministerului Economiei si Finantelor, Ringer Romania(Grupul Ringer editeaza ziarul Libertatea) a raportat o cifra de afaceri de 188,19 milioane de lei, profitul net al publisherului fiind de 28,4 milioane de lei.

By FW Editor


Tag-uri: ziar, online, stiriCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 16 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :