FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,254
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Leul si compatibilitatea cu celelalte zodii

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Leul si compatibilitatea cu celelalte zodii

 Q:   Intreaba despre Leul si compatibilitatea cu celelalte zodii       
Compatibilitatea si incompatibilitate

Leii sunt loiali, generosi, marinimosi, dar nu le da si fericire intotdeauna in casatorie, aceasta datorita afectiunii prost plasate sau unei dragoste neintelese si impetuoase si deseori o incredere fara rezerve in natura umana. Leul are o profunda dragoste pentru copii si, de cele mai multe ori, i se refuza aceasta bucurie, sau ii pierde prin moarte.

Leul trece de multe ori prin mari suparari din cauza copiilor. Data de 19 aug, zi de casatorie nefericita. in probleme de dragoste Leul tinde sa aiba rol de protectoi si-i place sa fie privit si admirat, Deseori Leul este cam poruncitor si poate fi in unele cazuri dominator pentru ca le place sa supravegheze conducerea afacerilor.

Femeile sunt bune gospodine si excelente gazde ceremonioase. Ma rele lor cusur este ca risipesc multa generozitate si forteaza cu cine nu trebuie si le place mult ostentatia. in tinerete Leii barbati sunt cuceritori de inimi, Femeile cauta admiratia la oricine le-o acorda, insa zodia nu indica nestatornicie si supusii sunt capabili de credinta si loiali, atunci cand sunt intr-adevar indragostiti. Leul este un tip romantic si stie sa imbine fericit sentimentalitatea si pasiunea.

Leul si BERBECUL

De regula aceasta combinatie se arata buna pentru amandoi, ambii au o fire extrem de afectiva. Leul va idealiza pe partenerul Berbec. Daca Leul poate sa preia conducerea si sa fie in prim plan, va fi bine pentru fiecare. Mindrul Leu va admira tendintele agresive ale Berbecului.

Leul si TAURUL

Leul dominat de Soare si Taurul de Venus va fi o buna combinatie daca fiecare va studia si intelege lipsurile celuilalt. Sex-appeal - ul si splendidele calitati fizice ale fiecaruia dintre ei sunt importante la acesti doi parteneri. Oricum Taurul va trebui sa puna stavila tendintelor de gelozie si va promite Leului ca daca-i da prilejul sa se manifeste atunci totul va fi bine in aceasta combinatie.

Leul si GEMENII

Amindoua zodiile sunt atrase de farmec, maguliri si prietenii. Combinatia nu este buna. Dragostea Leului porneste din inima, pe cand a GEMENILOR din minte. Dupa ce culoarea subtire, roz care inveleste orice poveste romantica se consuma, GEMENII vor observa ca pasiunea Leului e prea stapanitoare, posesiva si revendicativa. Iar revendicarea Leului nu va gasi o viata plina de dragoste alaturi de Gemeni.

Leul si RACUL

Aceasta este o combinatie buna. Cu toate ca apa ( Racul ) poate sa nu apara la suprafata ca un partener potrivit pentru foc ( Leu ), insa adevarata lor compatibilitate este datorata stapinilor ( Luna - Rac, reflecta lumina Soarelui - Leu ). si daca pretuieste un lucru este ceea ce-i va reflecta propria lui stralucire glorioasa. Marea si generoasa inima a Leului va uita repede izbucnirile de proasta dispozitie ale racului.


Leul si LEUL

Ar fi o combinatie potrivita, dar in realitate nu e. Leii vor sa detina centrul atentiei sa fie capul conducatori ai grupului social si doi sefi intr-o casnicie aduc gelozie.

Leul si FECIOARA
intre ei exista mari sanse de unire fericita. Marinimosul Leu va inchide ochii la tendintele Fecioarei de a fi criticista. Fecioara va fi mandra de realizarile, buna dispozitie si natura dragastoasa a Leului. Leul va respecta inteligenta Fecioarei, numai ca Fecioara. va trebui sa permita Leului sa se manifeste in prim plan si sa se retina de a fi prea critica cu dorinta de predilectie a Leului de a fi stea si de a obtine locul de centru in cercul familiar.

Leul si RAC

Zdravanul si inimosul Leu se dovedeste a fi prea mult pentru sensibila natura a racului, desi exista multe exceptii care atesta ca intre ei poate exista o destul de buna combinatie. Amindoua zodiile iubesc luxul, le place sa fie flatati si au inclinatii artistice. Dificultatea principala consta in faptul ca Leului ii place sa fie mereu admirat si RACUL doreste sa fie curtata.

Leul si SCORPIONUL

Combinatia aduce alaturi 2 personalitati stralucitoare. Ei au multe lucruri comune, mai ales atunci cand Leul este barbat si Scorpionnul femeie. Femeia Scorpionn e geloasa si aceasta dezlantuie serioase certuri in familie. Principial ar trebui sa fie bine, insa s-a observat ca au rezultat casatorii de durata numai atunci cand femeia a fost Leu si barbatul Scorpionn.

Leul si SAGETATORUL

Aceasta este o excelenta combinatie. Amandurora le place schimbarea si senzatiile noi si au un mare entuziasm pentru viata. Unul dintre pericole este acela ca amandurora le place sa domine si sa ajunge la neinteleger daca Leul cauta sa-l impinga pe Sagetator pe linie moarta. Natura independenta a Sagetatorului se va razvrati si duce la neintelegeri.

Leul si CAPRICORNUL

Lentul si greoiul RAC se dovedeste dificil de suportat pentru natura libera a Leului. Leul iarta si uita, RACUL este incet la manie, dar nu uita niciodata. Combinatia nu duce la intelegere matrimoniala si nici in probleme sexuale. RACUL este cu tendinta continua de a fi banuitor si foarte prudent, pe cand Leul se avanta cu toata inima in arena vietii, fara sa se gandeasca la consecinte.

Leul si VARSATORUL

Combinatia este de obicei buna. Leului ii plac surprizele si Varsatorul ii ofera din belsug. Amindoi se inteleg cand trebuie sa lucreze in interesul celorlalti. Leul iubeste lumea si Varsatorul umanitatea. In probleme intime exista o intelegere mutuala pentru dorintele si nevoile celuilalt, in viata lor nu exista momente monotone.

Leul si PESTIi

Personalitatea inimoasa a Leului se dovedeste a depasi pe sensibilul Peste. Cu elasticitate, Pestii fac modificari de fire cu orice banalitate sau ramane imaginativa si devine foarte dificil sa ramai alaturi de el. Deoarece Leul este flatat cand altii depind de el, daca el cumva jigneste pe Pesti, resentimentul pe care acesta il poseda e de nesuportat pentru Leu daca dureaza mult.

Nume celebre-I. Bergman, M. West, Bona parte, Castro, Mussolini, H. Ford, W. Scott, B. Shaw


Tag-uri: horoscop, zodie, soareCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :