FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 884
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Leul si caracteristicile zodiei

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Leul si caracteristicile zodiei

 Q:   Intreaba despre Leul si caracteristicile zodiei       
LEUL 23 Iulie- 22 august.

Semnul simbolizeaza forta, curaj si flacara. Cea mai fierbinte parte a anului pentru emisfera nordica se iveste cand soarele trece prin dreptul acestui astru. Semn LEU inseamna inima marelui om al cosmosului si reprezinta centrul vietii sistemului fluid circulator al omenirii. Este de asemenea, vartejul de foc al vietii fizice. Cei nascuti sub acest influx sunt notati pentru forta superioara a constitutiei lor fizice si pentru colosala lor putere de recuperare dupa epuizarea data bolilor.Leul semnifica simpatia inimii.

Cei din zodia LEU sunt generosi pana la exces cu prietenii lor. Ca fel de a fi sunt foarte simpatici si au acel tip particular de forta magnetica care le da putint sa trezeasca simpatiile altora incetul cu incetul.

Piatra mistica este rubi nul foarte bun talisman.

Zi norocoasa este duminica.

Numere norocoase 5 si 9.

Culorile sunt galbenul si portocaliul.
cele mai bune locuri pentru succes sunt largile spatii deschise.

Tendinta lor primordiala este spre conducere si oratorie, seriozitatea lor si stilul lor impulsiv si pasionat ii duc la foarte mare succes. Un foarte fin exemplu de tip leonian este dat in Biblie (cap.44). Supusii leului sunt impulsivi si pasionati cinstiti si loiali. Mintea lor ii determina totdeauna sa ajunga la situatii mai inalte pt. ca ideile lor sunt totdeauna deasupra mediei,largi,maiestuoase,mari.

Au simtul umorului si natura lor joviala atrage simpatia multora. in conditii obisnuite sunt curtenitori si politicosi cu altii si duc la bun sfirsit ceea ce au conceput. Sunt putin cam idealisti si mai degraba generosi, sunt senzitivi si se ofenseaza foarte usor. Deoarece au un mare grad de mandrie, este necesar chiar esential pentru ei, sa se pazeasca decat intrecere masura si ca sa-si stapaneasca egocentrismul. Din punct de vedere al caracterului sunt sinceri cu intentii si curaj si pana la temeritate. Au un temperament destul de iute. De obicei nu este inclinat sa poarte pica.

Totusi cand se infurie pot fi aroganti si neplacuti. Mania le rastoarna sistemul nervos - de recomandat sa se stapanesca si sa se controleze. in mare au un caracter nobil, idei inalte , generozitate, simpatie. in dragoste sunt gelosi. Sunt independenti si nu se pot pleca. Au o buna putere de observatii si perceptie.

Le place sa mediteze. Au bun simt analitic in afara de dragoste si chestiuni romantice. in asemenea momente instindele le stapinesc actiunile. Sunt in stare sa prinda sensul faptelor si teoriilor cu rapiditate. Perceptie ascutita.au buna coordonare si pot actiona la fel de repede cum gindeste Racul. Le place sa viseze si sa mediteze la situatii romantice. Natura artistica, memorie buna.Au mare capacitate de rationament si judecata in probleme de afaceri. Sa se gandeasca, sa analizeze si apoi sa actionaze si astfel vor ajunge la succes. Sunt inzestrati cu o buna constitutie si au o buna putere recuperatoare.

Zodia stapaneste inima si partea interioara a spatelui si acestea sunt mai usor afectate. E recomandat sa-si stapinesca si sa-si centalizeze reactiile nervilor. Sa fie rezonabili in felul de viata, sa manance bine dar sa evite excesul.Este bine sa se consulte medicul sau un dietetician pt.ca forteaza si slabeste inima, devine dizgratios si ridicol. Celor din zodie le plac distractiile,recreerea , aventura si calatoriile.Au natura romantica si iubesc mult pasionat,

Cand se lasa stapiniti de sentimente ele sunt intense.Au nevoie de lectii de intelepcine, iubesc copii,sunt indulgenti cu ei.Le place un camin frumos si cu tot confortul.Sunt mai putin hotarati.Se plictisesc foarte repede si deseori fac incursiuni in afara familiei.Stabilitatea in familie - dupa varsta mijlocie.Sunt mai bine adaptati pentru viata si munca intelectuala decat pentru viata si munca fizica.

Pot lucra ca: oameni de lege, medici, scriitori, bancheri comisi voiajori,artisti. Ascensiunea in viata este lenta dar sigura. O pot grabi daca se folosesc de minte.
in faza primei jumatati a vietii lor ei sunt in stare sa procedeze cam liber cu castigul lor.Personalitatea lor interesanta si magnetica va atrage multe persoane in cursul vietii.Le place sa fie in caminul lor bune gazde, amuzante pentru prietenii lor.
Daca nu folosesc mintea,pot devenii proprii lor dusmani.


Tag-uri: horoscop, zodie, soareCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :