FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 459
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Lenjeria intima feminina

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   depanare   raparatii   scule   curent   reparatii   energie   aparate   lemn   frumusete   femei   dragoste   sanatate   tinerete   ingrijire   sex   atractie   relatie   flirt   seductie   iubire   limbajul trupului   dragostea   sfat   echilibru   orgasm   placere   cucerire   talent   traditie   domina   strategii   cuie   gust   lamaie  

All Tags

Famous Forum

 

Lenjeria intima feminina

 Q:   Intreaba despre Lenjeria intima feminina       
Lenjeria intimă reprezintă unul dintre accesoriile din garderoba oricărei femei care sunt preferate de către bărbaţi. Sunt atât de îndrăgite de către bărbaţi deoarece conferă femeii voluptatea, frumuseţea şi o atracţie incandescentă cărora ei le cad pradă mereu, fiind vrăjiţi de cele care le poartă. De asemenea, lenjeria intimă reprezintă şi cadoul ideal pentru soţia sau partenera fiecărui bărbat. Majoritatea femeilor ştiu cum să se facă sexi cu ajutorul lenjeriei intime alese de ele insele. Însă se mai pot ivi ocazii în care bărbaţii trebuie să se ducă şi să cumpere din magazinele de specialitate aceste accesorii. Numai că aproape toţi bărbaţii nu ştiu ce trebuie să aleagă odată ce sunt acolo. Mai mult decât atât, se simt cuprinşi de groa ză când sunt în raioanele respective, dar şi de exaltare. Iată în continuare unele dintre regulile de bază pe care bărbatul trebuie să le ştie în momentul alegerii unei lenjerii de damă:

- Bărbatul trebuie să se gândească în primul rând ce părţi ale corpului iubitei sale o fac pe aceasta să se simtă dorită. Mai trebuie să realizeze că nu orice femeie se simte bine cu posteriorul încorsetat într-un chiloţel provocator. Aşa că o poţi măguli punându-i în evidenţă picioarele cu ceva scurt precum un babydoll sau un chemise scurt. Dacă ea are un bust generos, poţi să îl pui în evidenţă cu un sutien care accentuează decolteul.

- Trebuie să mai ştii foarte bine şi forma fundului partenerei tale, aşa că studiază-l înainte de a merge la cumpărăturile pentru lenjeria intimă. Chiloţii ci tăietură înaltă, precum bikini, le fac pe femeile scunde sau pe cele mai plinuţe să arate mai bine şi dau impresia unor picioare mai lungi. Boxerii, cei care arată ca un costum de baie din anii ’50, le avantajează pe femeile mai înalte.

- Sutienul este unul din elementele principale ale lenjeriei intime. Există la ora actuală mai multe forme de sutiene. Sutienul demi-cup este practic o jumătate de sutien care acoperă mai puţină piele. Un sutien model underwire are un întăritor metalic. Alt model este cel convertible care permite ajustarea bretelelor după preferinţă. Un racerback arată ca un sutien sportiv în parte din spate şi nu este prea atrăgător. Sutienele cu perniţă le ajută pe cele care le poartă să pară mai dotate, iar un push-up alătură sânii, creând un decolteu mai proeminent.

- Din punct de vedere al culorilor, trebuie să eviţi roşul strident. Actriţele din filmele cu adulţi sunt cele care poartă destul de des acest fel de lenjerie. Sau dacă te incită foarte mult această culoare şi acel fel de filme, roşul este culoarea ideală. Blondele arată excelent în culori pastelate. Brunetele sunt avantajate de culori mai puternice precum movul sau verdele smarald. Roşcatele arată cel mai bine în nuanţe de verde, albastru sau nuanţe pământii.


Tag-uri: sutien, bikiniCategorie: Lumea Barbatilor  - ( Lumea Barbatilor - Archiva)

Data Adaugarii: 26 December '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :