FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 342
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Laura Cosoi in Mexic

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Laura Cosoi in Mexic

 Q:   Intreaba despre Laura Cosoi in Mexic       
Frmoasa Laura Cosoi a castigat dreptul de a reprezenta Romania in Mexic la faimosul concurs de acolo „Dansez pentru tine”. Laura a plecat impreuna cu partenerul sau Bogdan Boanta si coregrafa lor, Doina Botis pentru a arata lumii ca si Romania are dansatori talentati.

Ajunsi in Mexic, cei trei s-au confruntat cu mai multe probleme dar cea mai mare prin care au trebuit sa treaca a fost caldura. Se stie ca Mexicul este un fel de Grecie a Americii. Varietatii peisajelor i se adauga monumentele misterioase si cladiri ridicate de mana omului cu multe sute de ani in urma. Cel mai mare oras, Ciudat de Mexico, este situat in regiunea de podis, fiind un oras modern ca stil arhitectonic, mare centru industrial si cel ma i important centru comercial (Universitatea de aici datand cam din anul 1550).

Revenind la Laura Cosoi, putem spune ca a facut fata cu brio problemelor intampinate in Mexic. Impreuna cu partenerul de dans si coregrafa lor, cei trei si-au stabilit un program de lucru bine organizat.

Fiind o fire prietenoasa si dornica de a-si face multi prieteni, Laura a fost cucerita de la inceput de reprezentanta Columbiei cu care a legat o frumoasa prietenie.
La inceputul competitiei au primit note foarte mici, dar Laura si Bogdan nu au fost descurajati ci doar motivati sa dea tot ce este mai bun si sa demonstreze juriului si publicului ca sunt buni in ceea ce fac. Timp de doua luni, cat au stat in Mexic, cei doi dansatori au inceput treptat sa fie remarcati si indragiti de public. Dupa fiecare reprezentatie a concursului, notele lor au inceput sa creasca. De mai multe ori au intrat la „duel”, reusind sa razbeasca, mai putin la ultimul cand au fost eliminati. Publicul roman a urmarit evolutia lor, din tara, prin posturile de televiziune; a plans si a ras impreuna cu ei.

Desi au pierdut concursul, la intoarcerea in tara cei trei au declarat ca nu sunt suparati ca au pierdut, dar au avut ocazia sa cunoasca oameni importanti si mai ales au castigat foarte multa experienta.


Tag-uri: mexic, romania, dansatoareCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 25 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :