FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 606
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Lamborghini Murcielago

Tag-uri Populare


cai putere   performanta   coupe   acura   v12   motor   design   masina   caroserie   alfa romeo   gt   inovatie   stil   v10   ferrari   bmw   suv   lux   porsche   fiabilitate   rl   tsx   eleganta   siguranta   concept   peugeot   rolls royce   aston martin   confort   lamborghini   viteza   record   thurst 2   viteza sunetului   cabrio   dinamica  

All Tags

Famous Forum

 

Lamborghini Murcielago

 Q:   Intreaba despre Lamborghini Murcielago       
Lamborghini Murcielago Caracteristici :

Motor: 6.2 Litri V12
Cai Putere: 572
Greutate: 1100 kg
0-100 km/h 3.8 secunde
Viteza Maxima: 330 km/h (205 Mph)
Consum: 29% in oras si 18% în afara

Lamborghini Murcielago a fost introdusă în anul 2002 ca fiind un succesor al modelului Lamborghini Diablo. Murcielago este un coupe sport cu 2 locuri ce poseda un motor de 6.2 Litri cu 572 cai putere.

Greutatea maşinii este distribuită în proporţie de 42% pe partea din faţă şi 58% pe partea din spate prezentând avantaje evidente pentru tracţiune, frânare si stabilitate.

Şasiul Murcielago a fost întărit considerabil pentru a obţine o rigiditate torsională ce depăşeşte 20000 Nm.
Suspensia are un design aparte cu 2 braţe independente ce reprezinta cea mai buna soluţie pentru perform anţe GT si din nou, pastrează tradiţia Lamborghini. Caroseria este facută în întregime din fibra de carbon cu excepţia acoperisului si a uşilor care sunt facute din oţel.

În spatele maşinii sunt 2 deschizături pentru răcirea motorului. Cu sistemul Variabil de scurgere a aerului (VACS), deschizăturile acestor orificii pot varia pentru a se potrivi condiţiilor condusului. Mult mai mult, pentru a asigura echilibrul aerodinamic la orice viteză, unghiul spoilerului din spate poate fi modificat, putând să îsi asume 3 pozitii:

1. 0-130 km/h unghiul este închis
2. 130-220 km/h unghiul este partial deschis 50
3. peste 220 km/h unghiul este total deschis 70+

Pentru ştergătorul principal s-a decis să se adopte designul "pantograf cu un singur brat". Acest sistem creşte zone de curaţare a lamei ştergătorului şi reduce zonele murdare în zona de vedere a soferului, putând să opereze la performanţe optime chiar si la viteză mare fără să obstrucţioneze vizibilitatea şoferului.

Oglinzile laterale se pot regla electornic şi sunt motate pe braţe mari pentru ca şoferul să poată vedea perfect partea din spate a maşinii. Chiar şi la viteze de peste 250 km/h stabilitatea oglinzilor este perfectă.

De ce este acest modelul Lamborghini Murcielago Faimos?

Lamborghini Murcielago este faimoasă pentru design-ul său unic şi o imagine impunătoare alături de un motor care o surclasează în faţa competitorilor din aceeaşi clasă.


Tag-uri: v12, coupe, lamborghini, cai putereCategorie: Auto Moto  - ( Auto Moto - Archiva)

Data Adaugarii: 13 March '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :