FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 463
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre La Perla

Tag-uri Populare


moda   stil   vedete   creatori   eleganta   casa de moda   designer   lux   pret a porter   jeans   blugi   creatie   model   franta   haute cuture   pantofi   levi strauss   colectie   armani   lenjerie intima   accesoriu   trend   dior   alber elbaz   1889   jeanne lanvin   jacques lenoir   practic   bijuterie   prada   guci   cristobal balenciaga   nicholas ghesquiere   gaby aghion   1952   madamme celine vipiana  

All Tags

Famous Forum

 

La Perla

 Q:   Intreaba despre La Perla       
La Perla reprezintă unul dintre cele mai faimoase branduri ale lenjeriei intime de lux feminine. Timp de peste cinci decenii, Casa La Perla este o afacere de milioane de dolari şi este brandul preferat al vedetelor feminine şi nu numai.

Istoria La Perla a început în anul 1954, atunci când Ana Masotti şi-a deschis un magazin modest de corsete. Hainele cambrate şi materialele stretch erau atunci la mare căutare. Aşa că aceasta s-a decis să lucreze cu aceste materiale foarte fine cărora le-a adăugat multe detalii. Pentru ca efectul să fie unul spectaculos, produsele trebuiau să fie foarte bine croite, să fie bine lucrate. Această preţiozitate şi migală a inspirat şi numele firmei.

Afacerea care înflorea din ce în ce mai mult a rămas în familie. După decesul fo ndatoarei, fiul acesteia, Alberto Masotti a renunţat la profesia sa de doctor pentru a se dedica în totalitate afacerii cu lenjerie intimă. Din anii ’60 şi până astăzi, acesta este preşedintele firmei, fiind ajutat foarte mult şi de soţia şi de fiica sa.

Anii ’60 au marcat o emanciparea foarte mare a femeilor dar au şi deschis pofta consumatorilor pentru produsele de lux. Iar La Perla devenise deja o firma ce comercializa lenjerie intimă de lux, ale cărei preţuri nu erau deloc modice.

Este firma care a creat primele produse de lenjerie colorată, lăsând la o parte culorile clasice: negrul, albul şi bejul. Iar vedetele au îmbrăţişat imediat această modă, simbolul decadei fiind Brigitte Bardot, actriţa sexi, îndrăzneaţă şi nonconformistă.

Apar mai târziu şi piese La Perla din dantelă şi materiale înflorate. Firma a ştiut să se adapteze şi să anticipeze chiar ultimele tendinţe. Astfel a fost printre primii creatori care au folosit fibrele stretch, care au scos pe piaţă compleul din mătase şi lenjeria care era aleasă în ton cu hainele.

Femeia care reprezenta creaţiile La Perla era una din ce în ce mai puternică, mai emancipată, mai frumoasă, mai seducătoare şi mai preocupată de imaginea sa.
La Perla este prima care foloseşte în reclamele de la produsele sale modele care purtau bijuterii şi alte astfel de accesorii.

Activitatea companiei nu s-a limitat numai la crearea şi producţia de lenjerie intimă. Din anul 1986, Grupul La Perla a început să îşi pună semnătura şi pe parfumuri, ochelari de soare şi chiar haine.


Tag-uri: lenjerie intima


- Coafura si machiajul anilor '60 (65 visits)

- Stilul vestimentar boem (35 visits)

- Casa de moda Lanvin (28 visits)

- Gentile Louis Vuitton (26 visits)

- Sandalele (26 visits)

- Verighetele vedetelor (25 visits)

- Istoria Blugilor (23 visits)

- Machiajul anilor '30 (21 visits)

- Casa de moda Chloe (21 visits)

- Casa de moda Balenciaga (21 visits)

- Despre Giorgio Armani (19 visits)

- Trenciul (18 visits)

- Marchesa (16 visits)

- Anii '60 in lumea modei (15 visits)

- Geanta Hermes (14 visits)


Categorie: Moda  - ( Moda - Archiva)

Data Adaugarii: 15 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :