FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 529
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Kitty Cepraga Si Adrian Mutu

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Kitty Cepraga Si Adrian Mutu

 Q:   Intreaba despre Kitty Cepraga Si Adrian Mutu       
Idila anului 2004 a fost mult mediatizata in presa, avandu-i ca protagonisti pe Adrian Mutu si Kitty Cepraga. Cei doi s-au intalnit intamplator in Anglia si au devenit prieteni. Avand in vedere ca ea lucra in Romania si el juca in Anglia, relatia lor a fost mai mult la distanta, insa de fiecare data cand se intalneau traiau cele mai minunate clipe de dragoste.

Atat parintii Cristinei cat si parintii lui Adi Mutu au fost surprinsi ca acestia au o legatura. Tot timpul in care cei doi au fost departe unul de altul au vorbit foarte des la telefon si pe internet. Atat Cristina cat si Adi au facut mari sacrificii pentru a se vedea. Cand avea putin timp liber, Cristina Cepraga pleca in Anglia la iubitul pentru a petrece m ai mult timp impreuna.

Relatia lor a aparut in presa si a inceput sa fie mediatizata dinainte ca cei doi sa confirme ca sunt impreuna. Atat paparazzii din Romania cat si cei britanici erau mereu pe urmele lor insa ei nu au dat importanta articolelor ce apareau in ziare.
Zvonurile si barfele despre relatia lor au fost multe in tabloidele atat din Romania cat si in cele din Anglia.

Dupa ce s-au ascuns o perioada de timp, cei doi si-au facut publica relatia iar Cristina Cepraga a declarat intr-un interviu ca il iubeste enorm pe Adi Mutu si ca nu este exclus sa se casatoreasca in viitorul apropiat.

Relatia de dragoste a lui Adrian Mutu si Cristinei Cepraga a durat o scurta perioada de timp, dupa care acestia s-au despartit. Se pare ca presa a fost vinovatul numarul unu, deoarece a intrat prea mult in vietile celor doi, ajungand la un moment dat sa-i desparta.


Tag-uri: zvonuri, barfe, monden, relatieCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 22 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :