FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 404
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre KissFm.ro Site.ul radio numarul 1 in Romania.

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

KissFm.ro Site.ul radio numarul 1 in Romania.

 Q:   Intreaba despre KissFm.ro Site.ul radio numarul 1 in Romania.       
KissFm.ro  Site.ul radio numarul 1 in Romania. Cel mai bun post de radio din Romania, Kiss Fm, se poate mandri cu o noua performanta: www.kissfm.ro este site-ul de radio numarul 1 din Romania.

Conform Studiului de Audienta si Trafic Internet (SATI), in perioada 6-15 februarie 2010, www.kissfm.ro a avut un total de 468.478 de vizitatori unici, cu peste 55.000 de vizitatori mai multi decat urmatorul clasat, www.radiozu.ro – 413.333 de vizitatori unici. Urmatorii clasati sunt www.profm.ro, cu 410.772 de vizitatori unici, www.radio21.ro, cu 346.187 de vizitatori unici si www.europafm.ro, cu 327.265 de vizitatori unici.

Conform SATI, in perioada 6-15 februarie 2010, www.kissfm.ro este campion si la afisari, cu 3.425.762 de impresii, practic cu 1 milion mai multe decat urmatorul site clasat, www.profm.ro, care a inregistrat 2.466.6 43 de impresii. Pe locurile urmatoare se situeaza site-urile www.radio21.ro, cu 1.530.315 de impresii, respectiv www.europafm.ro, cu 1.462.264 de impresii si www.radiozu.ro, cu 1.461.392 de impresii.

Website-ul Kiss Fm este un portal de entertainment, un site de continut 100% Kiss Fm, care sustine si continua activitatea de pe radio a Kiss Fm in mediul online. El permite publicarea de continut multimedia, sutine interactiunea utilizatorilor cu diverse campanii sau emisiuni ale Kiss Fm, promoveaza diseminarea informatiei prin intermediul feed-urilor RSS si include functionalitati de conectare cu retele sociale – Twitter, Facebook.

Concluzia este una singura: numarul 1, pe bune, nu poate sa fie decat unul.Cifrele demonstreaza ca site-ul de radio numarul 1 din Romania este, incontestabil, site-ul www.kissfm.ro.

By FW Editor


Tag-uri: radio, site, entertainmentCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 19 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :