FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 389
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Kim Kardashian Despre Scandalul Tiger Woods

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Kim Kardashian Despre Scandalul Tiger Woods

 Q:   Intreaba despre Kim Kardashian Despre Scandalul Tiger Woods       
Noul scandal din familia Tiger Woods a devenit bine cunoscut, iar multe staruri de la Hollywood si nu numai dau sfaturi, discuta despre asta sau isi declara sprijinul pentru impacarea dintre Tiger Woods si Elin.

Kim Kardashian nu putea sa faca exceptie de la regula, ea spunandu-si punctul de vedere intr-un interviu recent. Aparent, daca luam in considerare cele declarate, ea este de partea lui Tiger Woods., spunand ca prejudecata conform careia toti sportivii inseala este una gresita inca din start. Avand in vedere experientele ei (nu multe ce-i drept), unii sportivi sunt diferiti (cel mai probabil, ea se refera la Reggie Bush deoarece se pare ca au o relatie destul de stabila in ciuda unei despartiri de 2 ani).


Kim mai spune ca ea nu este cea mai in masura sa dea sfaturi intrucat nu a avut niciodata parte de o asemenea experienta. Avand in vedere declaratiile ei exacte, relatia ei cu Reggie Bush merge de minune: „Este prima relatie in care ma simt foarte calma. Nu imi fac griji deloc, si nici Khloe”.

De mentionat ca Khloe este sora ei, casatorita de asemenea cu un sportiv, Lamar Odom, un star NBA de la Los Angeles Lakers. In concluzie, din punctul de vedere al lui Kim, relatia dintre Tiger Woods si Elin merita o a doua sansa (sau a treia, sau cine mai stie...). In orice caz, trebuie sa fim de acord ca unele femei si-au bazat relatia cu Tiger Woods pentru a deveni faimoase peste noapte si, de ce nu, bogate (asa cum o arata unele show-uri televizate).

Kim face aici o remarca valoroasa: spre deosebire de alte celebritati, ea nu da in mod direct sugestii sau sfaturi, in schimb priveste intreaga problema intr-un mod mult mai generalizat. Cred ca este un mod bun de a aborda astfel de probleme si nu se poate pune problema exceptiilor de la aceste generalizari.


Tag-uri: scandal, nba, los angeles, experientaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 22 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :