FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 320
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Keira Knightley este Elizabeth Bennet in Mandrie si Prejudecata

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Keira Knightley este Elizabeth Bennet in Mandrie si Prejudecata

 Q:   Intreaba despre Keira Knightley este Elizabeth Bennet in Mandrie si Prejudecata       
La varsta de trei ani cerea părinţilor sai (mama ei este scenaristă, iar tatăl, actor) un agent, iar la şase ani îşi dorea independenţa financiară. La varsta aceea, părinţii şi-au si-au dat seama ca sufera de dislexie şi că nu poate citi, iar unul dintre învăţători le-a spus ca trebuie să caute o modalitate prin care să o stimuleze să citească, „Daca vei vei veni în fiecare zi la mine cu o carte în mînă, un zîmbet mare ă şi vei citi timp de o oră, la sfarsitul lunii vei avea un agent", mi-a promis mama. Am făcut asta în fiecare zi şi s-a ţinut de cuvînt.

Un an mai tîrziu am şi primit un rol.

La şapte ani, micuţa Keira a ascultat un audiobook cu Mîndrie şi prejudecată. Elisabeth Bennet este si acum pentru ea unul dintre cele mai reuşite p ersonaje din literatură, romanul luiJane Austen a fascinat-o ani de-a rîndul. La 14 ani a reuşit să citească şi cartea, prin urmare, interpretînd rolul lui Elizabeth îşi îndeplinea o dorinţă fierbinte: „Elizabeth este visul oricărei fete." In mod ironic, regizorul JOE WRIGHT a considerat-o prea atrăgătoare pentru acest personaj, dar avea nevoie de spiritul ei: „Mi-am închipuit-o pe LIZZI BENNET ca pe o persoană complicată, cu o minte ageră, care pune tot timpul întrebări. Cînd am întîlnit-o pe Keira, mi-am dat seama că este genul care pune mereu întrebări - ei şi celor din jur - şi că este băieţoasă. Are un spirit vioi şi are simţul umorului. în timpul filmărilor m-a uimit încontinuu."

Interpretarea i-a adus două nominalizări: la Globul de Aur şi la Oscar. în acelaşi an, ea s-a metamorfozat într-o tînără violentă şi băieţoasă, a cărei ocupaţie este aceea de vînător de recompense. „Cele două filme nu puteau fi mai diferite de atît. A fost dificil să mi-o scot pe Elizabeth Bennet din cap şi să devin un vînător de recompense care umblă prin Los Angeles cu o armă. Mi-am tuns părul, şi asta m-a ajutat." Schimbarea a fost pe gustul Keirei, pentru care varietatea este principala atracţie a actoriei. „Dacă aş juca acelaşi rol la nesfîrşit, sînt sigură că m-aş plictisi", a mărturisit ea. Chiar dacă povestea tinerei DOMINO i-a venit ca turnată, Keira spune că violenţa o sperie. „Dacă văd o bătaie, fug în direcţia opusă."


Tag-uri: geografie, pamant, ape, continent



Categorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :