FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,017
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Kari Byron Este Implinita Pe Toate Planurile

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Kari Byron Este Implinita Pe Toate Planurile

 Q:   Intreaba despre Kari Byron Este Implinita Pe Toate Planurile       
Implicarea lui Kari Byron in emisiunea „MythBusters”, a condus de asemenea la mai multe oportunitati pentru ea avand in vedere expunerea sa repetata pe micile ecrane. In anul 2005, ea a primit un rol in „Beyond Tomorrow”, un program bazat foarte mult pe stiinta si tehnologie. Ceea ce este mai important si mai interesant, este faptul ca tanara Kari Byron a castigat o sedinta foto expusa in 4 pagini intr-unul din numerele revistei FHM, aceasta avand loc in anul 2006 si, in acelasi an, cititorii revistei insa si fanii emisiunii MythBusters au numit-o „People's Choice Sexy Geek”, eveniment care a bucurat-o enorm de mult deoarece a facut-o mult mai populara decat inainte.

Tot in anul 2006, Kari Byron a fost de asemenea invitata sa apara in cadrul emisiunii „Late Show” alaturi de celebrul David Letterman si a acceptat fara nici o retinere deoarece ea este o femeie foarte dezinvolta si sigura pe sine. De asemenea, impreuna cu echipa sa de la MythBusters, ea a fost invitata la conferinta de jocuri „Gen Con” din Indianapolis, Indiana in 2006 si la conferinta „Dragon Con” in Atlanta, Georgia in 2006 si 2007. In februarie 2007 ea a fost invitata la „Rod & Custom Show” in Portland, Oregon, iar in martie 2007 a fost oaspete la la „CON” in Long Island, New York.

Pe de alta parte, pasiunea tinerei Kari Byron pentru sculptura nu s-a stins niciodata. Ea a continuat sa lucreze in particular insa nu a mai expus nici o opera de-a sa, deoarece, artista a declarat ca nu vrea ca succesul emisiunii sa fie amestecat cu expozitiile sale, deoarece oamenii sigur vor intreba de emisiune si nu de operele sale de arta.

Kari Byron prefera ca oamenii care ii admire operele de arta si sa ii adreseze intrebari despre munca ei si nu despre emisiune. Aceasta pasiune a sa este foarte mare si nu trece o zi in care ea sa nu realizeze macar un obiect, fie el cat de mic. Tot in viata sa personala, departe de micile ecrane, Kari Byron este casatorita cu artistul Paul Urich si impreuna cei doi au o fetita pe care au botezat-o Stella Ruby.

Acest copil este motivul cel mai mare de bucurie pentru fericitul cuplu, iar Kari Byron se simte o femeie implinita, atata pe plan personal cat si pe plan profesional. Pe frumoasa Kari Byron o putem urmari alaturi de baietii din echipa MythBusters, Adam Savage, Jamie Hyneman, Grant Imahara si Tory Belleci in fiecare episod al emisiunii.


Tag-uri: emisiune, stiinta, tehnologie, fhmCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 06 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :