FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 755
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Kappa.ro - date statistice

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Kappa.ro - date statistice

 Q:   Intreaba despre Kappa.ro - date statistice       
Kappa.ro - date statistice Kappa.ro este un site romanesc de stiri care pune la dispozitie utilizatorilor un motor de cautare si un catalog de tip web, servicii gratuite de e-mail, stiri, informatii, meteo, forum si chat, curs si convertor valutar,alaturi de programul cinematografelor si al teatrelor din Bucuresti.

Site-ul a carei adresa IP este 78.96.79.5 are in acest moment serverul in Bucuresti si apartine de ISP UPC Romania SRL. In momentul actual site-ul web are un pagerank de 6 si are aproape 50 000 de vizitatori unici pe zi ceea ce rezulta intr-o suma de 158 de dolari profit zilnic. La ora actual site-ul este estimat la valoarea de 111 741 USD.

Datorita multitudinilor de stiri, informatii, interviuri, jocuri si alte rubrici de entertainment, programe TV,anunturi si alte articole interesante, site-ul Kappa.ro atrage din ce in ce mai multi utilizatori. In ultima saptamana numarul acestora a ajuns la valoarea de 531 946 cu un numar de vizite de 938 933 si un numar de afisari de 2 453 826. Cu aceste valori el este lider detasat in clasamentul portal-urilor de cautare sip e locul 11 in clasamentul general( conform site-ului trafic.ro).

Valoarea medie a vitezei de incarcare a site-ului este de 772 de milisecunde(o viteza rapida), doar 16% din site-uri incarcandu-se mai repede. Acest lucru se datoreaza atat structurarii eficiente a volumului de informatii, design-ului destul de simplu al site-ului, dar mai ales datorita lipsei materialelor video dupa pagina principala cat si nefolosirea in exces a materialelor publicitare.

Conform site-ului www.who.is subcategoriile site-ului cel mai des accesate sunt download.kappa.ro (cu 31.8% de afisari din numarul total), tv.kappa.ro (cu 21.2%.), stiri.kappa.ro(cu 13.8%) si vremea.kappa.ro (cu 12.9%).

Cele prezentate mai sus arata ca site-ul este unul profesionist realizat si pe viitor se asteapta cresteri semnificative atat a cifrelor cat si a calitatii site-ului din punct de vedere informativ.

By FW Editor


Tag-uri: site, stiri, forumCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 27 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :