FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 452
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Jenna Jameson Doborata De Droguri

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Jenna Jameson Doborata De Droguri

 Q:   Intreaba despre Jenna Jameson Doborata De Droguri       
Jenna Jameson a dorit sa urmeze aceeasi cariera ca si mama sa, dansatoare in Las Vegas, insa nu a avut noroc si s-a lovit mereu de piedici deoarece nu avea inaltimea minima necesara pentru aceasta meserie, si anume 1,75m.

Jack, iubitul sau, i-a sugerat ca ar putea sa faca striptease in cluburi de noapte pentru ca si in cluburi se castigau foarte multi bani. Ea a inceput sa lucrezea si stripteuza insa cu acte de indentitate false deoarece nu avea varsta legala pentru o astfel de meserie. La doar cateva luni de la inceperea meserie de stripteuza, Jenna Jameson ajunsese sa castige o multime de bani pe noapte, in jur de 2 000 de dolari. A inceput sa lucreze folosindu-se de numele „Jennasis” dupa care a ales „J ennasis Entertainment”.

Dupa mai multe cautari pentru un nume care sa se potriveasca foarte bine cu prenumele, Jenna a alaturat prenumelui sau, numele de Jameson, denumirea whisky-ului preferat. Imediat dupa ce a inceput sa castige mai multi bani, ea a ales sa pozeze nud pentru fotograful Suze Randall in speranta ca va avea noroc si va aparea in revistele celebre pentru barbati insa a aparut doar in cateva reviste necunoscute, motiv pentru care a incetat aceasta activitate.

Avand in vedere ca inca din copilarie ea a inceput sa consume droguri cu fratele sau, pe la varsta de 17-18 ani, Jenna Jameson deja era dependenta de droguri, iar starea ei de sanatate lasa de dorit, motiv pentru care iubitul sau Jack a dus-o acasa pentru un tratament de dezintoxicare. Tatal sau a fost socat cand a vazut-o si s-a ocupat de starea sa de sanatate, avand in vedere ca Jenna cantarea mai putin de 35 de kg.

Luni intregi Jenna Jameson a fost supravegheata indeaproape de propriul tata si a urmat tratamentul impus de medici. Foarte greu, ea si-a revenit dupa dependenta cu substante stupefiante.


Tag-uri: dansatoare, las vegasCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 02 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :