FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 426
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Jeans Forever

Tag-uri Populare


moda   stil   vedete   creatori   eleganta   casa de moda   designer   lux   pret a porter   jeans   blugi   creatie   model   franta   haute cuture   pantofi   levi strauss   colectie   armani   lenjerie intima   accesoriu   trend   dior   alber elbaz   1889   jeanne lanvin   jacques lenoir   practic   bijuterie   prada   guci   cristobal balenciaga   nicholas ghesquiere   gaby aghion   1952   madamme celine vipiana  

All Tags

Famous Forum

 

Jeans Forever

 Q:   Intreaba despre Jeans Forever       
Blugii s-au transformat din perechea de pantaloni sau de salopetă a minerilor sau a muncitorilor care erau angajaţi în activităţi cu muncă manuală, într-o piesă vestimentară stilată, sexi, inovatoare, care este prezentă pe podiumurile tuturor designerilor de renume din lume.

Blugii au fost reinventaţi de mii de ori de-a lungul timpului, iar anii ’80 au adus nişte încasări record marilor case de modă.

Roberto Cavalli a fost primul designer care a lansat o colecţie de blugi cu aplicaţii din cristale Swarovski şi materiale preţioase. Nici Dolce&Gabana, Calvin Klein sau Armani nu au rămas mai prejos, lansând în stilul lor perechea de pantaloni faimoasă.

Sfârşitul anilor ’90 şi începutul anilor 2000 au adus cu ei o altă explozie inovatoare a material ului, o pereche de blugi vopsiţi cu spray argintiu purtând semnătura Gucci fiind vânduţi cu 3.000 de dolari.

Sunt creaţi pentru toate tipurile de personalitate: sexi, boemă, naturală sau stilată. Bineînţeles că vedetele sunt printre cele mai înfocate purtătoare de blugi.

Iată şi câteva sfaturi de cum trebuie purtată o pereche de jeans şi cum trebuie asortată.

- Dacă eşti o persoană căreia nu prea îi pasă de tendinţele modei, o pereche de jeans, cămaşă decolorată sau o bluză de in brodată cu flori, asortate cu o centură în talie sunt ideale pentru tine. Poţi accesoriza această ţinută cu bijuterii cu pietre mari, semipreţioase şi cu multe inele pe degete.

- Adepta unui look natural va fi foarte fericită numai într-o pereche de blugi sau o fustă din acelaşi material, cu un tricou simplu şi fără machiaj. Culorile de bază for fi albul şi negrul, iar bijuteriile nu sunt prezente. Hainele simple şi confortabile sunt alăturate încălţărilor la fel de confortabile, însă nu din gama sport.

- O personalitate sexi precum cea a Victoriei Beckam va alege o haină întotdeauna când va fi convinsă ca va atrage toate privirile cu acea piesă vestimentară. Blugii vor fi mulaţi, sexi, asortaţi cu o pereche de încălţări cu toc înalt. Şi alte accesorii sunt la fel de importante: bijuteriile trebuie să fie din metale preţioase, însă nu opulente, iar ochelarii de soare nu trebuie să lipsească.

- O femeie stilată, sofisticată va purta mereu o pereche de blugi pe a căror etichetă se va afla numele unui designer celebru. Şi în acest caz tocurile sunt obligatorii, fiind asortate cu o cămaşă , un taior cambrat sau o haină şic de piele.
Sursa Imaginii : bloggis.se

Jeans Forever Link-uri Externe :

It's Jeans Time (English)
Istoria Blugilor


Tag-uri: jeans, blugi, stil, designer, moda, roberto cavalli, armani, calvin klein, pantaloni, creatii


- Coafura si machiajul anilor '60 (65 visits)

- Stilul vestimentar boem (35 visits)

- Casa de moda Lanvin (28 visits)

- Gentile Louis Vuitton (26 visits)

- Sandalele (26 visits)

- Verighetele vedetelor (25 visits)

- Istoria Blugilor (23 visits)

- Machiajul anilor '30 (21 visits)

- Casa de moda Chloe (21 visits)

- Casa de moda Balenciaga (21 visits)

- Despre Giorgio Armani (19 visits)

- Trenciul (18 visits)

- Marchesa (16 visits)

- Anii '60 in lumea modei (15 visits)

- Geanta Hermes (14 visits)


Categorie: Moda  - ( Moda - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :