FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 490
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Iulia Dobrin nu isi vinde afacerea pentru nimic in lume!

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Iulia Dobrin nu isi vinde afacerea pentru nimic in lume!

 Q:   Intreaba despre Iulia Dobrin nu isi vinde afacerea pentru nimic in lume!       
I.D. Sarrieri a devenit intr-un timp foarte scurt unul dintre cele mai faimoase brand-uri de lenjerie intima din intreaga lume, ajungand printre primele trei. Nu mai este un secret ca faimoase celebritati poarta aceasta lenjerie si ca romanca Iulia Dobrin este cea care a infiintat I.D. Sarrieri.

Multi oameni de afaceri straini au pus ochii pe afacerea romancei si i-au oferit in nenumarate randuri ocazia sa isi vanda afacerea pe bani frumosi. Devotata afacerii create inca de pe vremea cand era studenta, Iulia i-a refuzat ani la rand pe toti cei ce indrazneau sa ii ofere tot aurul din lume pentru a puna mana pe celebrul brand romanesc.

Cea mai recenta si in acelasi timp banoasa propunere de afaceri primita de Iulia a fost cand un mare om de afaceri al lumii i-a propus sa isi vanda af acerea pe nici mai mult nici mai putin de 75 de milioane de euro. Iulia Dobrin a refuzat fara sa clipeasca si a facut publica o declaratie a sa, aceea ca nu vinde ceea ce a inceput cu ani in urma pentru nimic in lume. Iulia a marturisit ca I.D. Sarrieri reprezinta viata ei si ca se va desparti de acest brand doar cand bunul Dumnezeu o va lua dintre cei dragi.

Pana atunci, ea va fi mereu pe front, producand lenjerii pentru miile de femei din lume. Ce este drept e faptul ca Iulia vinde anual mii de lenjerii in toate tarile lumii, obtinand un profit pe masura. Ce mai este adevarat e faptul ca nu orice femeie de rand isi permite sa poarte asemenea colectii, ci doar cele cu bani foarte multi.

Compania Iuliei este una de mare succces, iar in Romania, aceasta are doua fabrici in care se produc lenjeriile. Desemenea in strainatate Iulia are peste 200 de locatii cu magazine de desfacere a produselor. Cum ar putea vinde cineva o asemenea afacere si mai ales daca este implicata sentimental in ea? Iulia, in nici un caz nu va vinde I.D. Sarrieri.


Tag-uri: afacere, brand, lenjerieCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 26 January '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :