FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 804
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Iubirea narcisista ne condamna la singuratate

Tag-uri Populare


dragoste   cuplu   relatii   familie   societate   sex   relatie   iubire   sfat   pasiune   despartire   casnicie   comunicare   dorinta   sentimente   infidelitate   fantezie   educatie   femei   seductie   atractie   scrisoare   muzica   fericire   narcisism   respect   afrodita   romantic   te iubesc   obsesie   gelozie   zeu   responsabilitate   certuri   speranta   furie  

All Tags

Famous Forum

 

Iubirea narcisista ne condamna la singuratate

 Q:   Intreaba despre Iubirea narcisista ne condamna la singuratate       
Iubirea este un sentiment frumos, poate chiar cel mai frumos sentiment pe care il cunoaste omul. Este dovada suprema a lipsei de egoism. Atunci cand iubim daruim celui de langa noi tot ceea ce putem darui.

Narcisismul este dovada suprema de egoism. Tot ceea ce poate fi oferit se pastreaza pentru sine. Se ajunge atat de departe, incat unul din parteneri nu vrea numai iubirea celuilalt, ci sip e a sa. Atunci, el nu mai ofera nimic, dar exagereaza cu iubirea aceasta bolnava de sine.

Narcisistul se foloseste, practic, de o anume persoana pentru a se iubi mai mult. Daca isi priveste iubita in ochi, o face doar ca sa se priveasca pe el insusi in oglinda sufletului partenerei. Toate cvintele frumoase spuse partenerei nu sunt pentru ca ea le merita, cid oar pentru a reliefa cat de atent si de priceput la vorbe este el. In acele momente nu mai exista nimeni asemenea.

Daca narcisistul este centrul universului pentru sine, din pacate in acest univers nu mai exista alte personae, pentru ca nimeni nu se poate compara cu o asemenea persoana.

De aceea narcisistii sunt unii dintre cei mai singuri oameni. Asta pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, nu vor mai avea in ochii cui sa se oglindeasca si in sufletul cui sa se regaseasca.

Persoanele narcisiste rar se gandesc la faptul ca ar avea o problema si chiar daca se afla sub tratament, s-a descoperit ca e nevoie de ani buni pentru a se remedia si a se observa un progres semnificativ.

Un narcisist nu va putea sa mentina o relatie corecta si va avea probleme acasa si la serviciu. El va crede ca are o viata plina de bucurii si de prieteni si ca este foarte renumit si apreciat. Din pacate, narcisistul se va simti ofensat si va avea tendinta de a da vina pe alte persoane pentru un lucru negativ care li s-ar putea intampla.

Va invitam pe forumul FamousWhy dedicat subiectelor legate de Dragoste si Sex Behaviour sa dezbatem problemele impreuna


Tag-uri: iubire, narcisism, izolare, singuratateCategorie: Dragoste si Sex  - ( Dragoste si Sex - Archiva)

Data Adaugarii: 16 March '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :