FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 811
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Iubirea de sine este egoism

Tag-uri Populare


dragoste   cuplu   relatii   familie   societate   sex   relatie   iubire   sfat   pasiune   despartire   casnicie   comunicare   dorinta   sentimente   infidelitate   fantezie   educatie   femei   seductie   atractie   scrisoare   muzica   fericire   narcisism   respect   afrodita   romantic   te iubesc   obsesie   gelozie   zeu   responsabilitate   certuri   speranta   furie  

All Tags

Famous Forum

 

Iubirea de sine este egoism

 Q:   Intreaba despre Iubirea de sine este egoism       
Dragostea este un sentiment frumos, poate chiar cel mai frumos sentiment pe care omul il poate cunoaste. Dragostea este de mai multe feluri. Asadar, putem vorbi de dragostea pe care o purtam parintilor, dragostea pe care o simtim fata de frate sau sora, dragostea fata de copii sau dragostea pe care i-o purtam iubitului sau iubitei, sotului sau sotiei. Cu toate ca vorbim de acelasi sentiment, ne manifestam diferit in a-l arata, de la caz la caz sau de la persoana la persoana si in functie de locul pe care il ocupa respectiva persoana in viata noastra.

Un alt fel de dragoste este dragostea de sine. Acest tip de manifestare este pur egoista. Este o explicatie data de psihologi, dar se poate explica la fel de usor de catre toate persoanele. Cel care are o iubire exagerata pentru sine este c el care se vrea in centrul atentiei si se pune intotdeauna pe primul plan, in raport cu cei din jurul lui. Acesta va fi tot timpul prioritatea propriei vieti, chiar si atunci cand nu este cazul.

De obicei, iubirea de sine este nociva atat pentru cei care o practica, cat si pentru cei cu care vin in contact.

Este normal sa manifesti o iubire de sine, dar pana in punctual in care sa nu fii nevoit sa-i ignore pe cei din jurul tau. Risti sa pierzi contactul cu realitatea si sa uiti sa-ti constientizezi propriile greseli.

Invatand sa te iubesti pe sine este una dintre cele mai mari experiente pe care o poate dobandi cineva. In momentul in care simti ca iti iubesti propria persoana iti este mult mai usor sa raspandesti sentimentul in exterior si la alti semeni.


Tag-uri: iubire, egoism, dragosteCategorie: Dragoste si Sex  - ( Dragoste si Sex - Archiva)

Data Adaugarii: 15 March '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :