FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 446
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Irina Marinescu si lumea modei

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Irina Marinescu si lumea modei

 Q:   Intreaba despre Irina Marinescu si lumea modei       
Nu mai este un secret pentru nimeni, ca Irina Marinescu si-a inceput cariera de designer vestimentar inca din copilarie. Ea a inceput sa deseneze costumatii si sa le croiasca mai apoi pe papusile sale, dar mai tarziu, cand a crescut, Irina a dorit sa urmeze cursuri de specialitate.

In felul acesta, ea a absolvit cursurile Universitatii de Arta din Bucuresti - sectia Moda din cadrul Facultatii de Arte Decorative si Design, dupa care a facut practica la Venera Arapu unde a intalnit multe alte tinere talentate si impreuna au fost introduse in tainele meseriei de creator de moda.

Urmand o facultate cu profil, atunci Irina a vazut cu adevarat ce inseamna sa fii un bun creator de moda si mai ales ce inseamna fi ecare detaliu pentru fiecare haina.
Irina Marinescu s-a lansat in moda in anul 2003, prezentandu-si prima sa colectie in cadrul Premiilor Panten, eveniment extrem de important ce i-a oferit Irinei Marinescut o mare sansa de lansare inca de la inceput.

Prima sa colectie s-a desfasurat in prezenta unui public in anul 2003, lansand colectia „Golden Frame” cu care Irina Marinescu s-a bucurat de un imens succes. Un an mai tarziu, Irina Marinescu a lansat o noua colectie in clubul Diplomatic, dupa care, in fiecare an Irina Marinescu a lansat cate o noua colectie, primavara-vara si toamna-iarna.

Printre cele mai importante colectii ale designer-ului Irina Marinescu pot fi enumerate colectiile: „Tipologii”, colectie lansata la sfarsitul anului 2009 fiind o colectie primavara-vara pentru anul 2010, „2 the 1 I LOVE” si „Mamagamma”. Aceste colectii au o mare valoare pentru tanara creatoare de moda deoarece a pus suflet in modele create, acestea fiind apreciate de specialistii in domeniu si placand publicului sensibil la frumos.


Tag-uri: moda, designer, pasiune, manechin, artista, spiritCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 02 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :