FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 630
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Irina Marinescu, designer de mica

Tag-uri Populare


moda   stil   vedete   creatori   eleganta   casa de moda   designer   lux   pret a porter   jeans   blugi   creatie   model   franta   haute cuture   pantofi   levi strauss   colectie   armani   lenjerie intima   accesoriu   trend   dior   alber elbaz   1889   jeanne lanvin   jacques lenoir   practic   bijuterie   prada   guci   cristobal balenciaga   nicholas ghesquiere   gaby aghion   1952   madamme celine vipiana  

All Tags

Famous Forum

 

Irina Marinescu, designer de mica

 Q:   Intreaba despre Irina Marinescu, designer de mica       
Bunicul sau fiind marochiner, Irina Marinescu a avut de-a face cu lumea modei inca de mic copil. In balconul din apartamentul bunicilor, apartament in care a locuit Irina o mare parte din copilaria sa, era amenajat un mic atelier in care batranul lucra de dimineata pana seara. Irina era fascinata de ceea ce se intampla in atelierul bunicului.

La varsta de 2 ani, Irinei Marinescu ii placea sa picteze si astfel parintii si bunicii i-au daruit pensule, acuarele si tot felul de creioane colorate.

Asa a inceput Irina Marinescu sa deseneze iar pe la varsta de 6 ani a constatat ca ii place sa deseneze mai mult fete de copii cu capetele turtite insa imbracate in elegante tinute vestimentare. Cu timpul, Irina Marin escu si-a descoperit marea pasiune si dorinta de a deveni creatoare de moda.

Rochitele desenate pe coli de hartie erau imbracate in adevarate tinute vestimentare. Irina aduna resturi de materiale croind papusilor rochite care mai decare mai interesante si sofisticate. Isi aminteste si astazi si se amuza totodata de modul cum a realizat pentru prima data o fundita. Inclinatia pentru tinutele vestimentare a atras-o pe Irina Marinescu deci inca de la o varsta frageda.

Cu timpul, Irina Marinescu a lasat pictura si s-a orientat mai mult pe schite, desenand cat mai multe modele pe care apoi le croia si organiza expozitii si lansari de colectii cu papusi. Astfel, Irina Marinescu a devenit creatoare de moda, inca de copil, insa doar pentru papusile sale neinsufletite pe care le aranja cu tinute create de mana ei.


Tag-uri: designer, moda, copilarie


- Coafura si machiajul anilor '60 (65 visits)

- Stilul vestimentar boem (35 visits)

- Casa de moda Lanvin (28 visits)

- Gentile Louis Vuitton (26 visits)

- Sandalele (26 visits)

- Verighetele vedetelor (25 visits)

- Istoria Blugilor (23 visits)

- Machiajul anilor '30 (21 visits)

- Casa de moda Chloe (21 visits)

- Casa de moda Balenciaga (21 visits)

- Despre Giorgio Armani (19 visits)

- Trenciul (18 visits)

- Marchesa (16 visits)

- Anii '60 in lumea modei (15 visits)

- Geanta Hermes (14 visits)


Categorie: Moda  - ( Moda - Archiva)

Data Adaugarii: 02 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :