FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 372
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Invazia magazinelor de comert electronic. Ce e bun si ce e rau in hainedeclub.ro.

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Invazia magazinelor de comert electronic. Ce e bun si ce e rau in hainedeclub.ro.

 Q:   Intreaba despre Invazia magazinelor de comert electronic. Ce e bun si ce e rau in hainedeclub.ro.       
Invazia magazinelor de comert electronic. Ce e bun si ce e rau in hainedeclub.ro. Magazinele de comert electronic au devenit foarte populare datorita costurilor de intretinere reduse (in comparatie cu un magazin obisnuit) si a flexibilitatii oferite (produsele pot fi modificate rapid, pot fi create promotii, reduceri, etc).

Din pacate, graba de a creat cat mai multe site-uri de comert electronic intr-un timp cat mai scurt a condus la aparitia unor site-uri cu o structura ce lasa mult de dorit. In principiu, pentru a avea succes, un magazin online trebuie sa ofere o gama foarte larga de produse, trebuie sa vina cu preturi cat mai competitive, sa ofere reduceri si promotii si sa rasplateasca fidelitatea clientilor. Acestea sunt cateva reguli de baza atunci cand se creeaza un magazin de e-commerce. In graba dupa castig, multi ignora o parte dintre aceste reguli, sau le ignora in totalitate.

Hainedeclub.ro ar fi putut fi un nume important in acest domeniu daca ar fi respectat aceste reguli simple. Desigur, prima regula este una destul de costisitoare dar si in cazul magazinelor online, ca si in cazul celor normale, investitia este foarte importante. Daca nu investesti in stoc nu poti avea profitul dorit.

Hainedeclub.ro vine cu o oferta de produse extrem de limitata, poate una dintre cele mai limitate pe care le-am vazut pana in acest moment. Practic, nu exista mai mult de 30, poate 40 de articole pe site. Avand in vedere domeniul de activitate (nu se vand limuzine sau iahturi), numarul este mult prea mic.

Ideea de a crea un site pentru acest tip de haine (hainele de club) este una destul de buna. Hainedeclub.ro a atins un segment de piata mai putin vizat insa stocul limitat si interfata destul de greoaie cantaresc extrem de greu in evaluarea finala a acestui site. Ideea este buna, realizarea nu. Impresia pe care o da hainedeclub.ro este aceea de site realizat in graba, „doar pentru a se face”. Nu s-a accordat atentie unor detalii extrem de importante (traducerea completa din romana in engleza sau descriere completa pentru produsele oferite). Desi exista optiune de „limba engleza”, traducerea este mai mult decat defectuoasa. In plus lipses informatii importante legate de materialul din care sunt facute articolele de imbracaminte. Un stoc foarte mare de produse ar fi fost o explicatie insa atunci cand ai 30-40 de articole, lipsa unei descrieri complete este grava.

By FW Editor


Tag-uri: magazin, site, oferteCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 07 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :