FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 429
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Invata sa iubesti jumatatea ta

Tag-uri Populare


dragoste   cuplu   relatii   familie   societate   sex   relatie   iubire   sfat   pasiune   despartire   casnicie   comunicare   dorinta   sentimente   infidelitate   fantezie   educatie   femei   seductie   atractie   scrisoare   muzica   fericire   narcisism   respect   afrodita   romantic   te iubesc   obsesie   gelozie   zeu   responsabilitate   certuri   speranta   furie  

All Tags

Famous Forum

 

Invata sa iubesti jumatatea ta

 Q:   Intreaba despre Invata sa iubesti jumatatea ta       
Pentru o relaţie maturã este cel mai important lucru sã ştii sã iubeşti în fiecare zi, sã nu laşi loc plictiselii sau monotoniei între tine si partenerul tãu. Eşti pregãtit sã ai o relaţie maturã, atunci învaţã cum sã iubeşti şi sã îi arãţi celuilalt sentimentele tale.
Relaţiile de cuplu sunt bazate pe dragoste. Nu se întâmplã şi nu decurg din întâmplare. Sunt lucruri mãrunte pe care le faci în fiecare zi şi care fac relaţia ta sã fie altfel. Este momentul pe care îl împãrţiţi dimineaţa la cafea înainte de a merge la serviciu, pe care îl poţi face un deliciu înlocuind graba de a sorbi in fugã ceaşca din cafeaua fierbinte. Când ajungeţi acasã în loc sã te grãbeşti la calculator sau sã te arunci epuizatã în pat sã dormi, petrece câteva clipe alãturi de el privind la televizor sau povestindu-vã cum a decurs ziua. Preparaţi cina împreunã şi serveşte-i-o "ca la carte", fãrã sã-ţi fie ruşine sã pui pe masã lumânari sau aranjament floral. Beţi împreunã un pahar de vin sau priveşte alãturi de el emisiunea preferatã.
Sufletul lui are şi el un mister, iar dacã nu îţi mai spune la fel de des ca la început cã te iubeşte nu înseamnã neapãrat cã dragostea lui a murit. Este nevoie de o revigorare a relaţiei. Analizeazã puţin modul în care te apropiai de el şi reinventeazã-l. Studiazã modul cum îl atingi, cum îl sãruţi, cum îl strângi în braţe, imagineazã-ţi alte gesturi şi pune-le în practicã. Când îi vorbeşti despre el sau îl alinţi, fâ-o în şoaptã şi atinge-l uşor pe mânã, de exemplu. Modificã ritualul pe care îl aveţi când faceţi dragoste, fii imprevizibilã. Implicã-te în comunicarea cu el, fii activã, provoacã subiecte de discuţie care ştii cã-i stârnesc interesul. Fii expresivã şi ascultã-l privindu-l în acelaşi timp, îi vei da încredere în el şi siguranţã.
Fã-i cadouri fãrã sã ai un motiv anume, dacã îţi poţi permite, îi poţi cumpãra o maşinã nouã sau o casã nouã, dacã nu, cumpãrã-i un ceas, sau pur si simplu o felicitare, sau fã-i o surprizã pentru sfârşitul de sãptãmânã departe de agitaţia zilnicã şi numai voi doi.
Transformã-ţi partenerul în prioritatea numãrul 1 din viaţa ta. Aminteşte-ţi lucrurile care-i fac plãcere şi oferã-i-le atunci când ai ocazia. Nu îi arata niciodatã cã îl cunoşti mai bine decât pe tine însuţi, îi place, ca oricãrui bãrbat, sã aibã aura lui de mister.

Sursa Imagini : lingeriemall.blogspot.com


Tag-uri: dragoste, sex, sfat, relatieCategorie: Dragoste si Sex  - ( Dragoste si Sex - Archiva)

Data Adaugarii: 11 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :