FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 397
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Invata sa ai incredere din nou

Tag-uri Populare


dragoste   cuplu   relatii   familie   societate   sex   relatie   iubire   sfat   pasiune   despartire   casnicie   comunicare   dorinta   sentimente   infidelitate   fantezie   educatie   femei   seductie   atractie   scrisoare   muzica   fericire   narcisism   respect   afrodita   romantic   te iubesc   obsesie   gelozie   zeu   responsabilitate   certuri   speranta   furie  

All Tags

Famous Forum

 

Invata sa ai incredere din nou

 Q:   Intreaba despre Invata sa ai incredere din nou       
De fiecare data investim sentimente incredere intr-o relatie pe care o incepem. Adesea spunem ca am fost dezamagiti si ca nu vom mai avea incredere in nimeni de acum inainte. Asta nu e de condamnat pentru ca sunt sigura ca fiecare dintre noi a simtit la fel cel putin in viata. Dar, in acelasi timp, trebuie sa nu uitam ca interactionam, ca si oameni, si nu este bine sa generalizam.

Un prim pas ar fi acela sa constientizam ca oamenii sunt entitati structurate diferit, atat fizic, cat si mental. Este gresit sa crezi ca doua persoane se vor raporta intr-o asemenea maniera la adresa aceleiasi persoane sau situatii. Poate ca va fi o reactie care sa aiba cateva puncte in comun, doar atat este posibil. Daca asteptarile ne sunt prea mari, de cele mai multe ori riscam sa fim dezamagiti. Asa ca tr ebuie sa fim mai precauti in ceea ce priveste persoanele cu care intram in contact.
Mai intai sa incercam sa le cunoastem si apoi ne vom da seama cu o oarecare usurinta de eventualele reactii pe care aceasta le poate manifesta in anumite situatii. O certitudine de suta la suta nu o vom avea niciodata, dar macar vom avea o idee asupra continuitatii lucrurilor.

Pe de alta parte, asa cum am mai spus, atentia noastra concentrata asupra celor cu care venim in contact, va fi ca o masura de precautie pentru persoana noastra.
Invata sa ai incredere din nou - articol scris de Monique Barb pentru FamousWhy.ro

Invata sa ai incredere din nou Link-uri Externe :

Never Let the Disapointment Defeat You (English)


Tag-uri: sentimente, dragoste, despartire, incredere, dezamagireCategorie: Dragoste si Sex  - ( Dragoste si Sex - Archiva)

Data Adaugarii: 28 March '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :