FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 380
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Intalnire cu femeia

Tag-uri Populare


dragoste   cuplu   relatii   familie   societate   sex   relatie   iubire   sfat   pasiune   despartire   casnicie   comunicare   dorinta   sentimente   infidelitate   fantezie   educatie   femei   seductie   atractie   scrisoare   muzica   fericire   narcisism   respect   afrodita   romantic   te iubesc   obsesie   gelozie   zeu   responsabilitate   certuri   speranta   furie  

All Tags

Famous Forum

 

Intalnire cu femeia

 Q:   Intreaba despre Intalnire cu femeia       
E naiva, are un zambet sublim si un suras diafan, gesturi cand emotive -cand fine, crezurile ei proprii si ganduri speciale. Ne cunoastem de cativa ani fiecare gand, insa ne-am intalnit doar de cateva ori. Sunt multe de explicat si un trecut destul de complex; am fost amici, apoi prieteni, am stiut mereu detalii legate de trecutul ei, mereu fascinat de tot ceea ce ea a reprezentat, dintotdeauna.

Paradoxal, cred in iubire, dar nu in oamenii care sa trezeasca acest sentiment. Totusi, cred in ea; ca prietena, ca amica, adolescenta, confidenta. Stiu ca poate renaste orice sentiment, prin zambetele ei, si ca ma va impiedica sa renunt la vise. Dincolo de aparentele copilarii, am sarit peste etape simple, ramanand la fel de naivi.

O cunosc de prea mult timp sa nu ii stiu fiecare gest cu p recizie, sa nu stiu ce trebuie sa schimbam impreuna, sau sa fiu strain de gandurile ei, pe care le accept sau ascund pentru ea...
Sper ca fiecare intalnire sa aibe elemente distincte si sa se remarce prin frumusete si sa reprezinte ceeea ce ar trebui sa insemne defapt iubirea. In caz contrar, nu poate fi decat o dezamagire, intre multele ale vietii.

Si totusi nu are definitie… tocmai de asta numele ei e femeie: pentru ca tranziteaza intre stari, asculta melodii calde, viseaza, pentru ca apoi sa creada ca sufera. Ajunge sa traiasca in vise cand nu are cine sa i le ofere, iar cand sansele sunt de partea ei, uita, le arunca pe toate si face din cel ce vroia sa le ofere doar o cale de a iesi in avantaj.

Intalnirea cu femeia e ciudata… daca ajunge la timp, sigur isi va face griji ca tu nu ajungi, iar daca intarzie, gandurile ei sunt doar zambete, pentru ca tu sa nu ramai indiferent, sa o ierti, iar si iar, si iar… pana se va corecta intr-un falnic final, incheind seria de greseli prin sublimul: "Te iubesc…"


Autor: Vancea Catalin


Tag-uri: copilarie, dragoste, educatieCategorie: Dragoste si Sex  - ( Dragoste si Sex - Archiva)

Data Adaugarii: 08 December '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :