FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 357
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Industria jocurilor Flash

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Industria jocurilor Flash

 Q:   Intreaba despre Industria jocurilor Flash       
Industria jocurilor Flash Nu mai este nici un secret. Jocurile flash sunt deja parte din viata noastra. Daca te plictisesti la birou sau cauti o modalitate de a-ti "omora" timpul, aceste mici joculete sunt alegerea perfecta. Spre deosebire de un joc standard, mare majoritate a jocurilor flash pot fi jucate direct de pe internet si nu necesita nici un fel de instalare.

Aceasta calitate le face perfecte pentru birou unde nu toti au „drepturi de instalare” pe calculatoarele unde lucreaza.
Initial, aceste jocuri erau extrem de simpliste. Primele jocuri flash au fost cele gen puzzle in care utilizatorul trebuie sa imbine cateva elemente pentru a obtine o imagine finala. Au urmat jocuri mai complexe in care se cerea un nivel de interactiune mult mai mare. Acum, cele mai noi jocuri flash cer mult mai mult decat r abdare.

Exista posibilitati de salvare a progresului facut de catre jucator si exista posibilitati de a „alege” cursul de actiune din joc. Acest lucru le face mult mai interactive. In plus, s-a dezvoltat o platforma ce permite ca mai multi jucatori sa se conecteze la acelasi joc (similar cu optiunea "multiplayer" prezenta in majoritatea jocurilor PC).

Multe site-uri s-au orientat catre acest segment de piata. Acest tip de joc poate aduce castiguri importante pentru detinatorii site-ului. In primul rand, majoritatea sunt gratuite sau producatorii accepta sa le ofere gratuit in scop de promovare. Avand o larga varietate de jocuri pe site, sunt atrasi si jucatorii. Cu cat exista mai multi vizitatori cu atat mai bine.

In timp, atat in Romania cat si in afara s-au evidentiat cateva site-uri importante de mini-jocuri flash: minigames.com sau minigames.ro, y8.com sau flash-games.net. Toate acestea ofera o mare varietate de jocuri, un sistem de gestiune a acestor jocuri extrem de avansat si jocuri noi aproape zilnic. Super-jocuri.ro a aparut recent insa incepe sa se „infiltreze” in elita acestori site-uri. Intr-un timp relativ scurt si-a creat o baza de date de clienti impresionanta. Acum, o simpla cautare pe Google a cuvintelor „jocuri flash” va aduce super-jocuri.ro pe prima pagina. Acest lucru spune multe despre calitatea site-ului.

By FW Editor


Tag-uri: jocuri, site, flashCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 20 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :