FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 335
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Imobiliare.ro - 'Portalul afacerilor imobiliare'

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Imobiliare.ro - 'Portalul afacerilor imobiliare'

 Q:   Intreaba despre Imobiliare.ro - 'Portalul afacerilor imobiliare'       
Imobiliare.ro - 'Portalul afacerilor imobiliare' Imobiliare.ro reprezinta piata imobiliara online din Romania. Aici gasesti anunturi imobiliare, stiri imobiliare, ghid imobiliar, agentii imobiliare etc. Imobiliare.ro este un sit al Realmedia Network SRL.

Informatiile personale pe care vizitatorii le prezinta pe site-ul Imobiliare.ro sunt folosite doar in scopul in care au fost prezentate in afara de cazul in care administratorii acestui site publica alte utilizari in aceasta Politica in momentul colectarii informatiei. Copii ale corespondentei trimise de pe site, care ar putea contine informatii personale, sunt stocate ca arhive doar pentru pastrare si back-up.

Trebuie sa fiti constient de faptul ca furnizarea prin site-ul Imobiliare.ro a acestor informatii unui agent imobiliar, va avea drept urmare ca informatiile sunt transfer ate agentului imobiliar si vor fi aliniate obligatiilor de securitate ale agentului imobiliar, iar acestea ar putea sa nu corespunda cu aceasta Politica de confidentialitate.

Exceptand unde ati aprobat (Politica) sau unde dezvaluirea este necesara pentru atingerea scopului in care informatiile au fost prezentate, informatia personala poate fi dezvaluita/publicata in situatii speciale, in care administratorii acestui site au motive sa creada ca este necesara identificarea, contactarea sau actionarea legala impotriva oricui dauneaza, ofenseaza sau se amesteca (cu sau fara intentie) in drepturile sau proprietatea site-ului, a utilizatorilor acestuia sau a altor persoane carora astfel de activitati le-ar putea dauna. De asemenea site-ul va face cunoscute informatii personale cand in mod cinstit legea necesita/solicita dezvaluiri.

Administratorii acestui site se straduiesc sa asigure securitatea, integritatea si sa protejeze sfera privata a informatiilor personale prezentate, sa revizuieze si sa actualizeze masurile de securitate in concordanta cu tehnologiile actuale. Din pacate nici o transmitere de date prin internet nu este garantata ca fiind in totalitate sigura.

In orice caz noi site-ul isi da silinta sa ia orice masuri rezonabile pentru protectia informatiilor personale pe care dumneavoastra le transmiteti sau din produsele si serviciile online sau offline. Odata informatiile dumneavoastra vor fi primite, se vor face eforturi pentru a asigura securitatea lor in sistemele site-lui.

In afara de aceasta angajatii site-ului si furnizorii de servicii asociate cu sistemele de informatii sunt obligati sa respecte confidentialitatea oricaror informatii personale aflate in posesia acestora. Imobiliare.ro nu isi asuma raspunderea pentru accidente ca urmari ale acceselor neautorizate la informatiile dumneavoastra personale.

By FW Editor


Tag-uri: piata, site, imobiliareCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 02 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :