FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 640
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Horoscupul Chinezesc : Mistretul

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Horoscupul Chinezesc : Mistretul

 Q:   Intreaba despre Horoscupul Chinezesc : Mistretul       
In horoscopul chinezesc, MISTRETUL este corespondentul SCORPIONULUI.

Acesta este semnul cinstei, simplitatii si tariei morale. Elegant, galant, hotarat si curajos, un astfel de tip se va dedica cu toata taria scopului ales si puteti conta pe el ca e sincer. Din exterior poate parea necioplit si jovial,dar daca ii cureti putin suprafata dai de aur pur. Acesta este un om inclinat sa fie cea mai naturala fiinta cu care puteti veni in contact. Tipul acesta este original si dragut, niciodata nu va va lovi sub centura.

Va fi inzestrat cu mare rabdare. Poate lucra serios la ceva intr-un moment dat cu o rabdare incredibila si va fi un profesor excelent si exact. Totusi, el este cunoscut prin gustul placerilor extravagante si chiar depravare atunci cand domina latura sa negativa .

In viata sa, loialul si prevazatorul mistret va lega prietenii puternice si durabile. Ii plac reuniunile de toate genurile, petrecerile, cluburile si tot felul de asociatii. Credibilitatea si sinceritatea sa ii sunt de mare ajutor. Pur si simplu se infiltreaza in dumneavoastra pana cand nu veti mai putea fara el. Stralucitorul mistret ests sinonim cu harnicia si cavalerismul de moda veche. Este tipul de persoana pe care dorim s-o luam drept garantie pana cand ne va parasi, pentru a ne apara de noi insine, total uimiti de dependenta noastra fata de el.

Desi iubeste cu o daruire totala, va prefera sa afiseze anonimatul si chiar taina. Ea poate sa adore pe cineva de la distanta ani in sir sau sa-l serveasca cu multa pasiune, fara ca sa se stie ceva. Fiind senzual, el are pasiuni puternice. Din cauza ca virilitatea si vitalitatea lui sunt cu mult peste medie, ii va placea sa savureze toate placerile vietii fara restrictii. Va iubi din toata inima, nestiind sa-si camufleze sentimentele.

RELATII MATRIMONIALE:

+SOBOLAN
Un cuplu minunat, desavarsit. Restul vine de la sine. DA!

+BOU
O relatie buna, dar nu foarte puternica. Atractia apare cu timpul si nu aveti ce regreta.

+IEPURE
Intelegerea, pasiunea si bucuriile se vor tine lant in caminul vostru. Pentru amandoi va fi o experienta absolut noua, dar binecuvantata.

+CAL
Nu va pierdeti vremea si nu veti regreta. la ea veti gasi tot ceea ce va doriti si de calitate. Perechea zilei de azi, plina de forta, pasiune, dinamism. Maine, va fi o alta zi si ea va fi alta.
Horoscupul Chinezesc : Mistretul - articol scris de Monique Barb pentru FamousWhy.ro
Horoscupul Chinezesc : Mistretul Sursa Imaginii : astrologyoz.com


Horoscupul Chinezesc : Mistretul Link-uri Externe :

Who am I compatible with? (English)


Tag-uri: horoscop, chinezesc, mistret, scorpionn, tarie, eleganta, curajosCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :