FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,037
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Horoscopul Chinezesc : Oaia

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Horoscopul Chinezesc : Oaia

 Q:   Intreaba despre Horoscopul Chinezesc : Oaia       
In horoscopul chinezsc, corespondentul OII este RACUL.

Este cel mai feminin semn al ciclului. O astfel de persoana mai este numita si "BUNUL SAMARITEAN". Este o persoana foarte sincera si usor sensibila la istoriile pline de durere. Este o fire blanda in maniere, chiar sfioasa. Poate fi dotata cu un puternic simt artistic, monden. Este un muncitor plin de creatie. Latura negativa: se lasa coplesit de emotii, devine pesimist si interiorizat. Oaia este recunoscuta pentru firea sa blanda si plina de compasiune. Poate uita foarte usor si poate intelege greselile altora. Ii displace un program strict si nu poate fi usor disciplinat sau criticat. Iubitor al copiilor si al animalelor, este foarte aproape de familia sa si de natura. Este capabil sa ingrijeasca sau sa cizeleze obie ctele supuse afectiunii sale. Este posedat de numeroase stari sufletesti si e aproape imposibil sa-l determini sa munceasca sub presiune sau din obligatie.

De asemenea, ii este foarte greu sa fie obiectiv. Fizionomia exterioara si mimica lasa o falsa impresie asupra motivatiilor interioare. Atunci cand este amenintat, poate raspunde foarte violent si ferm, desi este omul care detesta luptele.
Este foarte generos cu timpul si cu banii sai. Daca trebuie sa mergeti undevasi nu aveti bani, puteti fi sigur ca nu va intoarce spatele. Tot timpul el va avea cele trei lucruri importante in viata: hrana, adapost, imbracaminte. O astfel de persoana va avea dorinta sa se casatoreasca bine si va fi dorita nu doar de sot, dar si de rudele acestuia.

Este al optulea semn al ciclului, iar la chinezi numarul opt simbolizeaza prosperitate si confort. Este fantastic de norocoasa. Va obtine ceea ce isi doreste fara forta sau violenta. Va avea o rabdare nelimitata si va va dobori cu staruintele si rugamintile ei. Niciodata nu-i vei cunoaste caracterul pana nu incerci sa-l penetrezi. Nu asteptati de la el sa fie direct sau sa spuna exact ceea ce-l deranjeaza. Pentru el este o treaba foarte serioasa atunci cand trebuie sa fie sincer, prompt sau serios. Trebuie sa va rugati de el pas cu pas. Aratati-i ca aveti o rabdare nelimitata si aprobati-i mereu ideile. Nu prea are simtul timpului astfel ca va trebui sa va reprogramati celelalte intalniri.

El nu-si va rupe niciodata legaturile de rudenie. Totdeauna va veni acasa la mama sa si la prajitura sa favorita. Oaia este de regula o fire ingrijorata. Are o atitudine pesimista pentru orice eveniment si este predispusa sa prezica tot ceea ce este mai rau. Un alt defect consta in aceea ca ii este foarte greu sa-si refuze ceva. Un tip extrm, va arunca cu banii in jurul sau, daca ar fi obligat sa manipuleze valori ale Departamentului Trezoreriei.

Toate persoanele oaie sunt niste romantice prin excelenta. Muzica buna si dulce, lumina lunii si lumina intima interioara de la o cina sunt niste excitante magice pentru ea. O astfel de persoana va avea abilitatea deosebita de a-si transforma slabiciunile in putere. Lucrurile bune vin spre ea natural, ceea ce este perfect, pentru ca iubeste luxul si viata usoara.

RELATII MATRIMONIALE:

+IEPURE-Excelent. Norocul v-a iesit in calela amandoi. Fiti fericiti! +SARPE-Nu este o uniune absolut romantica, dar este profitabila pentru amindoi. In plus, cine nu-si doreste un partener cu o inteligenta deosebita?

+CAL
-Un partener serios, muncitor, inteligent, tandru, care va va coplesi cu altruismul sau. Una peste alta, n-o sa va caute nod inpapura pentru orice. De dumneavoastra depinde cand, cat timp si cata fericire doriti sa aveti. Grabiti-va!

+OAIE
-Totul va fi superb, daca ii lasati ei "culisele". Tot ce veti visa se va implini, iar viata dumneavoastra va fi mai frumoasa ca un basm. +MISTRET-O pereche perfecta, dar n-o raniti. Este mai delicata si mai sensibila decat dumneavoastra. Mergeti pe mana ei si nu veti pierde!

Horoscopul Chinezesc : Oaia - articol scris de Monique Barb pentru FamousWhy.ro
Horoscopul Chinezesc : Oaia - Image Source : astrologyoz.com


Horoscopul Chinezesc : Oaia Link-uri Externe :

The Acuracy of Astrology


Tag-uri: horoscop, chinezesc, oaia, rac, sincer, sensibilCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :