FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 692
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Horoscopul Chinezesc - Iepurele

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Horoscopul Chinezesc - Iepurele

 Q:   Intreaba despre Horoscopul Chinezesc - Iepurele       
In horoscopul chinezesc, IEPURELE este corespondentul PESTILOR.

Este cea persoana cea mai norocoasa din tot ciclul lunar. Iepurele este emblema longevitatii pentru ca se spune, dupa o legenda chinezeasca, ca se trage din Luna. Cand un chinez priveste fix Luna, el vede iepurele lunar stand langa o piatra sub arborele cassia si tinand in maini arborele imortalitatii.

Iepurele simbolizeaza amabilitatea, bunele maniere, bunatatea si sensibilitatea la frumos. vorba sa dulce si amabila, precum si istetimea sa cuprind toate trasaturile necesare unui diplomat de cariera sau unui politician de succes. Va avea o viata linistita, bucurandu-se de tihna, liniste intr-un mediu familiar, favorabil. Este rezervat, avand o buna judecata. Poate fi la nevoie un bun artist.

Constiincio zitatea il va determina sa fie un bun autodidact. Va straluci in domeniile justitiei, politicii, conducerii guvernamentale. Dar este in egala masura predispus la suparari. In astfel de momente apare detasat de mediul sau si poate fi indiferent fata de oameni.

Este extrem de norocos in afaceri sau tranzactii monetare. Viclean in aranjarea afacerilor, va iesi mereu basma curata cu o propunere corespunzatoare sau cu o alternativa de pe urma careia va beneficia doar el. Perspicacitatea in afaceri, cuplata cu gustul pentru negocieri, ii va asiura o ascensiune rapida in orice cariera.
In timp ce este afectuos si devotat celor pe care ii iubeste, este in egala masura superficial si chiar nemilos in legaturile sale cu altii. Candid si indulgent cu propria persoana, se bucura de confortul sau si-i place sa puna pe primul loc dorimtele sale. Se supara foarte tare daca este deranjat, pentru ca se considera modest si precaut si ar dori ca si ceilalti sa fie la fel.

Trasatura speciala care-l face un bun negociator este impenetrabilitatea sa. Este foarte greu chiar sa evaluezi corect ceea ce gandeste. Are de regula maniere impecabile. Rar foloseste cuvinte aspre si niciodata nu va avea rabufniri de limbaj sau vulgaritate pentru a restabili lucrurile. Se poate ascunde sub masca decentei pentru a-si zapaci adversarii. Recomandarile sale sunt fara cusur sau cel putin in ordine. Va va satisface orice capriciu daca este in cautarea a ceea ce-l intereseaza. Esti acum o alta victima a incomparabilului iepure. Din cauza capacitatii sale de a evalua oamenii si situatiile, isi poate permite sa fie pretios, ceea ce de fapt si este.

Nu este un tip pe care sa-l prinzi usor. Poate deveni foarte represiv daca-i este alterata viata privata sau daca ii sunt dejucate afacerile. Nu-i place deloc sa faca favoruri sau sa fie prea imlicat in ceva sau sa faca angajamente si este un expert in "pasarea pisicii".

RELATII MATRIMONIALE:

+SOBOLAN
O pereche potrivita, linistita, care-si va cauta si gasi drumul in viata, in mod excelent.

+BOU
O legatura pura, intre doua firi responsabile si harnice. Nu este niciun motiv de amanare.

+OAIE
Alegerea dumneavoastra este absolut ideala, din toate punctele de vedere. De fapt, nu se stie care pe care a ales, deci: SUCCES!

+CAINE
O pereche fericita, cu un tonus ridicat si mandra de realizarile sale. Armonia rezulta imediat, fara prea multe conditii.

+MISTRET
Fericire, armonie, implinire, succes; perechea bucuriei fara sfarsit. Pacat ca traim asa putin!

Horoscopul Chinezesc - Iepurele : articol scris de Monique Barb pentru FamousWhy.ro
Horoscopul Chinezesc - Iepurele Sursa Imaginii : astrologyoz.com


Horoscopul Chinezesc - Iepurele Link-uri Externe :

Astrology Charts and Reports - (English)


Tag-uri: horoscop, chinezesc, iepure, pesti, amabilitate, sensibilitateCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :