FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,421
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Horoscopul Chinezesc - Cainele

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Horoscopul Chinezesc - Cainele

 Q:   Intreaba despre Horoscopul Chinezesc - Cainele       
In horoscopul chinezesc, CAINELE este corespondentul BALANTEI.

Acesta este cel mai indragit semn din tot horoscopul. O astfel de persoana este cinstita, inteligenta si deschisa. Are un adanc simt al loialitatii si o pasiune pentru justitie si fair-play. Este de regula vioi, atractiv si va avea mult sex-appeal. In general amabil si putin pretentios, el va sti cum sa mearga in pas cu ceilalti mai ales ca nu cere prea mult niciodata. Egalitaristului caine ii place sa intalneasca pe altii la jumatatea drumului si este dispus totdeauna sa asculte de ratiune. Puteti conta ca-si va face datoria. Daca aveti un prieten caine sincer, atunci trebuie sa stiti ca in momentele de necaz tot ceea ce trebuie sa faceti este sa-l chemati in ajutor. Indiferent cat de tare se preface, cainele nu poate sa nu sara in ajutor.

Câinele isi indreapta mania catre o personalitate. Va va supune la o proba specifica de actiune sau la o ofensa fara a va proteja total sau pentru toptdeauna. Mania sa este mai mult decat un flash. Ea poate veni fara sa va avertizeze si poate disparea repede. Dar intotdeauna va fi un fel de manie justificabila, fara rautati, ranchiuna sau gelozie. Dupa ce totul a fost spus sau facut, iar reparatiile au fost executate, el se poate simti impacat. Este mai corect sa spunem ca un caine este vigilent si un observator fin al lucrurilor legate de prezervarea scopurilor sociale si pastrarea interesului publicului larg. Atunci cand el decide sa apere o cauza pe care o crede dreapta, va fi victorios. Din fericire, el nu este un campion al cauzelor rele, din pricina idealurilor si moralei sale de nivel foarte ridicat. Ca un simbol al justitiei, este foarte serios cand e vorba de sarcinile sale.
Socialmente, nu este un materialist si nici ceremonios. Prefera discutia libera.

Simte, de regula, motivele oamenilor, astfel incat vorbele alese il afecteaza negativ. Este un avocat natural si va va asculta cauza cu obiectivitate. Dar nu va amestecati in afacerile sale pentru ca devine secretos si inchis. El a fost nascut si cu protectia necesara pentru a-l apara. Trebuie sa-i castigati treptat increderea si sa asteptati sa se deschida. Cainele are reputatia de a fi cinic, dar asta este o generalizare prea dura. De fapt, este mai potrivit sa spunem ca elevii sunt universali iubiti, sunt irezistibili, cei tineri sunt zburdalnici si plini de viata si doar cei maturi sau batrani isi castiga dreptul de a fi extrem de cinici.

Cainele, chiar daca admite sau nu, va avea nevoie interioara de a imparti oamenii in categorii distincte. Pentru el, tu esti fie un prieten, fie un dusman; fie alb, fie negru. Trebuie sa stie cum sa te clasifice inainte de a se relaxa in compania ta. Decizia sa de a avea incredere sau nu in tine este cel mai adesea finala.
Nu prea ii pasa prea mult de bani, dar va avea o nevoie acuta de ei. Va putea totusi sa-i procure in orice circumstanta. In multe cazuri, el se va naste intr-o familie buna; in caz contrar, el se va ridica in viata prin efort propriu, fara sa-si umbreasca familia sau sa-si ascunda originea umila. Exceleaza ca militar, avocat, profesor, judecator, doctor, misionar. Este o persoana care conduce activitati revolutionare cu vederi pacifiste. Nu se va expune si nici nu va cadea la pat bolnav de dragoste, dar va fi profund atasat de cei pe care-i iubeste.

RELATII MATRIMONIALE:

+SOBOLAN
Sigur ca da. Nu mai amanati.

+TIGRU
Sa stiti ca v-a urmarit de multa vreme. De altfel este imposibil sa n-o fi remarcat in drumul dumneavoastra. Lasati orice retinere si nu mai intarziati. Atarea clipe frumoase va asteapta!

+IEPURELE
O legatura durabila, puternica si fericita. Cuvintele sunt de prisos.

+CAL
Excelenta, pe toate planurile. Mariajul este o chestiune de timp.

+MAIMUTA
Perechea scipului propus si atins. Asa ceva, mai rar!

+CAINE
Perechea rationalului si a idealului. Sunteti facuti unul pentru celalalt.

+MISTRET
Perechea fericirii implinite. Fiecare dintre voi este garantul fericirii celuilalt. Excelent!

Horoscopul Chinezesc - Cainele : articol scris de Monique Barb pentru FamousWhy.ro
Horoscopul Chinezesc - Cainele : sursa imaginii : astrologyoz.com


Horoscopul Chinezesc - Cainele Link-uri Externe :

Who am I compatible with? (English)


Tag-uri: horoscop, chinezesc, cainele, balanta, inteligentCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :