FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 433
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Hide the fart

Tag-uri Populare


pc   joc   xbox   ea   nfs   sequel   prince of persia   ubisoft   mmorpg   montreal   ares   apollo   atena   action   thq   saint row   tomb raider   metropola   liberty city   e3   2009   pacific   pearl harbor   fun   birds   rosie   kamikaze   domino   egipt   transilvania   dracula   gta   rockstar   lara croft  

All Tags

Famous Forum

 

Hide the fart

 Q:   Intreaba despre Hide the fart       
Hide the fart Urbanizarea societatii a lasat in urma sanatosul "Buna ziua!" si l-a impus pe mult mai sfiosul "Servusss!" . N-ar fi nici-o problema, ca stii de mic cum sa joci Hitman 2Silent Ass…assin, Astfel ai devenii chiar maiestru al genului!

Uneori insa presiunea sociala devine insuportabila si pur si simplu simti nevoia sa saluti tare, sonor, sanatos si bubuitor, barbateste... ce sa mai, sa dai onorul ca la o artilerie!

Ipocrizia e la mare pret si pe meleaguri asiatice, de unde vine si "Hide the Fart" , un joculet pe cat de bolnav, pe atat de realist.

Povestea jocului este simpla, si amuzanta: esti in statia de autobuz, iar tipul scortos de alaturi nu da semne ca ar vrea sa plece. Sta cu ochii pe tine, de parca el ar banui ceva... norocul tau ca orasul e plin de trafic si fiecare masi na ce trece prin apropierea ta e o buna ocazie (to Hide The Fart) . In termeni militaresti, nu faci altceva decat sa iti asiguri foc (si mai ales fum) de acoperire.

Asa ca, apasa voiniceste pe space si participa la incalzirea globala si la efectul de sera, ca doar e gratis! Daca n-ai trafic, apasa sageata stanga si vei desfasura o "operatiune" secreta. In cazul in care esuezi te alegi cu o privire puternic deranjata a vecinului din statia de autobus, si ajungi totodata sac anti in cateva secunde "Ridica-ma la cer" , fara a fi macar, fan al Loredanei!

"Hide the fart" merita testat nu pentru calitatatea imaginii, ci pentru calitatea "sunetului" . Baietii de la sunet si-au dat cu siguranta toata silinta pentru a "desavarsi" joculetul, care, garantat o sa provoace un ras sanatos (sau nu) , atat tie, cat si colegului de banca, ori dupa caz, de birou.

Jocul este cu adevarat interesant, foarte amuzant si extrem de bolnav. Provoaca numeroase rasete isterice, care se finalizeaza, poate chiar printr-un vant... depinde de fiecare!

Concluzie: "Hide the fart" e un joc ce merita jucat pentru sunetul si povestea amuzanta ce ascunde in fapt, ipocrizia unei metropole.

Sfat prietenesc: daca cel de langa tine rade mai tare ca de obicei, ia atitudine si implicit distanta. Nu se stie niciodata ce ascunde hohotul lui...


Tag-uri: metropola, jocCategorie: Jocuri  - ( Jocuri - Archiva)

Data Adaugarii: 16 July '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :