FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 238
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Helmuth Duckadam In Copilarie

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Helmuth Duckadam In Copilarie

 Q:   Intreaba despre Helmuth Duckadam In Copilarie       
Helmuth Duckadam s-a nascut pe data de 1 aprilie 1959 in Semlac, judetul Arad. El provine dintr-o familie in care educatia era un factor foarte important in viata copiilor. Tatal lui Helmuth se numea Josef Duckadam si era originar din Sagu German, o localitate din judetul Arad, iar mama sa, Elisabeth Kalman era o tanara si frumoasa femeie originara din Semlac, acelasi judet. Bunicii lui Helmuth, mai exact bunica sa din partea mamei, a fost nascuta in Germania iar mama lui Helmuth Duckadam i-a mostenit numele.

Deoarece parintii sai erau foarte ocupati cu serviciul, acesta a fost crescut si educat de catre bunica sa din partea mamei. Inca de mic copil Helmuth Duckadam si-a ajutat parintii in gospodarie si chiar a muncit uneori cot la cot cu acestia deoarece dorea sa ii ajute. Bunica sa i-a fost cea mai draga persoana deoarece cu ea si-a petrecut cea mai mare parte a copilariei, aceasta fiind cea care l-a invatat sa distinga binele de rau si sa fie un om cinstit intreaga sa viata. Helmuth isi aminteste cu mare drag de aceasta fiinta draga lui si marturiseste, cand are ocazia, ca daca nu era bunica sa, nu ajungea cine este azi.

De copil, Helmuth Duckadam nu dorea ca cei din jurul sau sa stie ca este nascut pe 1 aprilie, deoarece el fusese pacalit de mama sa de multe ori si nu dorea ca ceilalti copii sa rada de el. Din acest motiv, mereu cand trebuia sa isi spuna data nasterii, spunea ca este nascut pe 2 aprilie. Adevarul despre ziua de nastere s-a aflat cand a devenit un faimos fotbalist.

Deoarece dorea sa isi rasplateasca bunica pentru grija ce i-a acordat-o si pentru educatia aleasa, el ii promitea mereu batranei ca atunci cand va ajunge un om cu o situatie materiala buna ii va trimite bani, insa Oma, asa cum ii spunea el, nu a mai trait sa-i vada visul implinit.


Tag-uri: copilarie, educatie, germaniaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 02 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :