FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 244
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Greutatile Copilariei Lui Banel Nicolita

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Greutatile Copilariei Lui Banel Nicolita

 Q:   Intreaba despre Greutatile Copilariei Lui Banel Nicolita       
Banel Nicolita s-a nascut pe data de 7 ianuarie 1985 in orasul Faurei, judetul Braila. El a venit pe lume intr-o familie numeroasa de rromi si a crescut alaturi de mama sa si cei sase frati. Tatal sau i-a parasit pe cand toti erau copii si astfel ei au crescut doar cu mama, Marita Nicolita care s-a chinuit din rasputeri sa le asigure cele necesare pentru un trai decent.

Inca de mic, Banel Nicolita a fost nevoit sa munceasca alaturi mama si fratii sai. Intreaga sa viata el a trait impreuna cu mama si cei sase frati intr-o casa cu 3 camere facuta din chirpici. Situatia lor materiala a fost tot timpul una precara, ei muncind cu ziua pe la cei instariti si uneori se bucurau enorm atunci cand vecinii le mai dadeau c ate o farfurie de mancare.

Orice munca pentru Banel Nicolita era binevenita deoarece insemna un ban in plus pentru familie. A fost un copil chinuit care a trait in mizerie si frig deoarece iernile erau grele iar lemnele pentru foc scumpe. Cat era vara de lunga el si fratii sai adunau lemne.

In timpul copilariei se juca cu mingea pe pajistea din apropierea casei impreuna cu fratii sai si cu copii vecinilor.

Inca de mic era talentat si reusea sa ii dribleze pe toti marcand gol dupa gol. El era poreclit inca de mic „Jardel” deoarece era de etnie rroma, origine care de cele mai multe ori i-a creat probleme, a fost in nenumarate randuri discriminat si batjocorit.
Cu scoala, Banel Nicolita nu s-a impacat prea bine si nu pentru ca nu ii placea sa invete ci pentru ca nu avea bani de rechizite. Din acest motiv el nu a facut decat opt clase dar si pe acelea cu greutate deoarece trebuia sa imparta scoala cu munca.


Tag-uri: fotbalist, copilarie, grijiCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 30 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :