FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 683
Votes: 1
Fame Riser
          
Fame Rank
10
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Grand Theft Auto IV

Tag-uri Populare


pc   joc   xbox   ea   nfs   sequel   prince of persia   ubisoft   mmorpg   montreal   ares   apollo   atena   action   thq   saint row   tomb raider   metropola   liberty city   e3   2009   pacific   pearl harbor   fun   birds   rosie   kamikaze   domino   egipt   transilvania   dracula   gta   rockstar   lara croft  

All Tags

Famous Forum

 

Grand Theft Auto IV

 Q:   Intreaba despre Grand Theft Auto IV       
Grand Theft Auto IV GTA , trei litere cunoscute de o planeta intreaga. Chiar si cei care nu au incercat in viata lor un joc video au auzit de GTA si stiu bine cu ce se ocupa. Bucurandu-se de o astfel de popularitate, a fost indeajuns ca „GTA IV ” sa iasa din gura celor de la Rockstar, pentru ca toata industria sa feamate.

La fel ca si la celelalte jcuri ale seriei, „GTA IV” are o poveste interesanta. Facei deci cunostinta cu Nico Bellic, a carui poveste incepe in Europa de Est si este continuata, cu ajutorul nostru pe strazile din Liberty City, despre a careui invatisare vom vorbi mai tarziu. Impresionat de povestile varului sau Roman, Nico se gandeste ca ar fi cazul sa schimbe si el cosmarul est-european pe „visul american” .

Ajuns in Liberty City, constata ca banii, masinile si femeile cu care Roman l-a ademenit existau doar in vise, in realitate Roman ocupandu-se de bunul mers al unei obscure firme de taximetrie. Nu numai ca din declaratia de avere lipseau banii, masinile si implicit haremul , ci, Roman este bagat in datorii si implicat in afaceri cu tot felul de indivizi dubiosi. Ca si in realitate, visul american ramane doar iluzie ascunsa in sperantele lui Niko, sperante care se risipesc destul de repede, pe strazile orasului.

In scurt timp lucrurile se complica, iar Niko se vede nevoit sa revina la vechile metode, moment in care, fiecare dintre noi stie ce are de facut. Chiar daca nu ne vom revedea cu vechile personaje ale sriei, vom face cunostinta cu o sumedenie de persoane noi, implicit, vom cunoaste nume noi. Little Jacob, bun prieten al lui Roman este un prosper traficant de arme, la serviciile caruia apeleaza si Niko. Francis McReary, Elizabeta si nu in ultimul rand Lola- specialista in servicii (aflam noi care, la initiativa lui Niko, probabil ) sunt alte personaje noi, ce se ragasesc in „GTA IV” .

Pe parcursul jocului, vom observa ca, producatorii au accentuat importanta scenariului in gameplay-ul jocului. Nu avem nici povetea clasica in care esti sarac si dupa cateva mii de masini furate, oameni calcati si gloante trase devii „ghetto fabulous” si nici nu te lupti pentru fiecare bucatica de asfalt din orasul tau, infruntand toata crima organizata. Acum avem o realitate apropiata de anul 2008, iar desfasurarea evenimentelor va fi puternic influentata de deciziile pe care le luam.

Daca orasul capata o nuanta mai realistica, mai naturala, iar povestea este indeasemenea verosimila, nu putem ignora animatia personajelor noului joc GTA, la care s-au facut progrese considerabile fata de jocurile trecute,

Acestea fiind spuse ramane sa incercati „GTA IV” , pentru a vi se confirma faptul ca, aventura inceputa de DMA Design – actual Rockstar- in lumea 2D cu primul GTA acum noua ani, continua in forta.


Tag-uri: gta, rockstar, liberty city


- Grand Theft Auto IV (17 visits)

- Jocurile de masa si puzzle (10 visits)

- Atlantica Online (9 visits)

- Domino pressure (9 visits)

- Aparitia jucariilor (7 visits)

- Damn Birds! (6 visits)

- Dracula Origin (6 visits)

- Hide the fart (6 visits)

- Need for Speed: Undercover (6 visits)

- Aparitia jocurilor video (5 visits)

- Tomb Raider- Underworld (5 visits)

- Need for Speed Pro street (4 visits)

- Prince of Persia (4 visits)

- Battlestations Pacific (4 visits)

- Rise of the Argonauts (4 visits)


Categorie: Jocuri  - ( Jocuri - Archiva)

Data Adaugarii: 16 July '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :