FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 405
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Gina Wild: Viata De Familie

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Gina Wild: Viata De Familie

 Q:   Intreaba despre Gina Wild: Viata De Familie       
Oricine o cunoaste pe Gina Wild (Micahela Janke, ca sa fim mai exacti) poate sa iti spuna ca este o femeie cu o personalitate extraordinara. Este de incredere, consecventa, ceea ce ii face pe cei din jurul ei sa se simta in siguranta cu privire la rationamentul si deciziile ei.

Michaela Janke este de asemenea si o femeie de afaceri inteligenta, care isi face datoria intr-un mod profesionist. Multumita acestui fapt, este foarte puternica si respectata de toti cei din jurul ei. Chiar si stilul ei de a se imbraca are ceva particular. Este obisnuita sa se imbrace intr-un stil practic, combinand conventionalul, practicul, durabilitatea si pretul.

Se descrie pe sine ca fiind o persoana care pune pret pe corectitudine, co ntrol si exactitate mai presus de toate, si stie sa ceara ca astfel cei cu care lucreaza sa pretuiasca aceste valori. O singura concluzie se poate desprinde de aici, si anume ca Michaela Janke este o persoana care vrea sa fie judecata dupa performantele obtinute la serviciu si nu dupa aparente.

Alt aspect pe care Michaela l-a aratat celor din jurul ei a fost pretuirea corecta a banilor. Ea pretuieste fiecare dolar si este intotdeauna preocupata de viitorul ei si al familiei sale. Oarecum, aceasta atituine se reflecta si in stilul ei de a se imbraca. Majoritatea hainelor sunt mai discrete decat altele folosite de celelalte vedete. Cred ca se impune sa aducem in discutie un lucru important despre stilul vestimentar al Michaelei, si anume ca daca poarta un costum maro, e o idee buna sa foloseasca si ceva stralucitor, cum ar fi o bijuterie.

Gina Wild a devenit o familista convinsa. Acum, ea iubeste siguranta, consistenta si intimitatea pe care le ofera un camin. Este cert faptul ca familia o iubeste si o respecta. In acelasi timp, Michaela este si un patriot desavarsit. Isi iubeste tara si se implica in multe programe destinate sa ajute oamenii. Toate acestea se concretizeaza de cele mai multe ori intr-un viitor comfortabil si sigur si, pana la urma, este ceea ce isi doreste si ea.


Tag-uri: actrita, familie, viata, viitorCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 22 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :