FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 635
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Gandirea pozitiva - calea spre o viata linistita

Tag-uri Populare


relatii   cuplu   familie   societate   inteligenta   lider   psihic   social   interactiune   individ   stres   frumusete   sanatate   ingrijire   medic   comunicare   tratament   relatie   teama   limbaj   iubire   tinerete   bautura   sevraj   batranete   boala   placebo   acceptare   efect   gesturi   parteneri   medicamente   pastile   sentimente   oameni   dorinta  

All Tags

Famous Forum

 

Gandirea pozitiva - calea spre o viata linistita

 Q:   Intreaba despre Gandirea pozitiva - calea spre o viata linistita       
Gandirea pozitiva - calea spre o viata linistita Auzim adesea persoane care spun: “Speranta moare ultima”. Sunt oameni care privesc lucrurile cu o doza de optimism in noianul de probleme care ii inconjoara.
Intr-o viata care nu este traita pe roze, doza de optimism necesara nu o putem gasi decat in sufletul nostru. Atunci cand suntem impovarati de griji si credem ca nu mai putem face fata este necesar sa privim lucrurile cu etasare si cu optimism.
Parapsihologii spun ca o gandire pozitiva atrage dupa sine lucruri pozitive, iar o gandire negative atrage, desigur, lucruri negative. Exista si o explicatie logica, avand in vedere faptul demonstrate ca, odata ce avem o mnte limpede putem rezolva problemele cu mult mai multa usurinta, pe cand, avand mintea incarcata negative, nu putem gasi solutii rapide si clare pentru situatiile dific ile carora trebuie sa le facem fata in viata de zi cu zi.

Pe de alta parte, o gandire pozitiva ne face sa privim viata cu detasare sau cu oimplicare constructive. Este ca si cand te-ai confrunta cu rezolvarea unei probleme de matematica. Daca pleci de la premisa ca nu esti in stare sa o rezolvi, nu are niciun sens sa te apuci de ea. Doza de neincredere este mai mare decat doza de incredere. Dar daca pleci de la premise ca trebuie sa o rezolvi si ca esti ihn stare sa faci acest lucru, doza ta de opotimism va creste odata cu puterea de munca si de concentrare.

Este demonstrate stiintific ca cei care manifesta o gandire pozitiva au parte de solutionarea majoritatii problemelor cu care se confrunta, dar au si un tonus bun, fapt ce le confera mult mai multa putere de munca si luciditate.

De ce sa nu ne axam mai mult spre o gandire pozitiva emanand totodata raze de fericire si bucurie in jurul nostru? In loc sa privim totul in gri, de ce sa nu cautam sa observam bucuria, frumusetea, dragostea si splendoarea intregului ce ne inconjoara? Daca o sa cautam bucuria, atunci cand o s-o gasim o sa devenim dependenti de ea si sa ne-o dorim pentru tot restul vietii.
sursa imaginii : design.bannerplus.cz


Tag-uri: gandire, mentalitate, optimism, pesimismCategorie: Psihologie  - ( Psihologie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 March '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :