FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 522
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Gamerii si experienta

Tag-uri Populare


calculator   programe   masini   laptop   gospodarie   casa   depanare   raparatii   scule   games   tastatura   computer   placa video   invatamant   invatatori   profesori   scoala   cardano   ecuatie   matematica   program   cod   asus   mortal kombat  

All Tags

Famous Forum

 

Gamerii si experienta

 Q:   Intreaba despre Gamerii si experienta       
Gamerii si experienta Prin definitie,o tastatura destinata gamerilor, sau, mai bines pus maniacilor de jocuri pe calculator, care devoreaza fara sa stea pe ganduri, asemeni unui criminal ascuns fiecare joc, ar trebui sa fie din otel inoxidabil, sau fier, dupa caz, sa reziste la rugina, deasemenea si deh…sa nu se complice si cu intemperiile ! Problema e foarte dureroasa, iar in acelas timp, foarte costisitoare, pentru cei mai multi dintre gameri.

Pe vremuri (asemeni timpurilor bunicilor… demult, ce sa mai !) , cand Doom 2 si Mortal Kombat era la putere se schimbau tastaturile cu fregventa … camasilor. Ce sa-i mai faci…mai rezista omul la nervi, dar si cand vine un nu stu’ cine si iti aplica artistic un pumn de toata frumusetea, are de cules doua ore tastele si arculetele de prin toata camera.

N u prea sunt departe aceste vremuri ; si acum toata lumea se mai racoreste in acest fel, insa, diferenta e ca acum stai cam jumatate de ora sa iti aduni si sa-ti montezi butoanele. Ce-i de facut ? Cine stie… poate azi cineva chiar are timp sa „butoneze” o tastatura pentru simplu fapt ca iar incepe scoala si o sa-i tipe parintii in cap ca sta prea mult cu capul in monitor, sau ca iar trebuie sa se trezeasca devreme sa-i vada fata „ciufulita ” a profesorului de matematica, care il plictiseste cu exercitiile lui savante.

S-a mai racorit personajul si pe urma scrie pe messenger ca trebuie sa-si caute „G” , ca nu poate da buzz la oameni , ca e prea suparat pe viata si pe oameni sa isi mai foloseasca si mouse-ul.

Dar, hai sa vorbim totusi de jocurile noastre. Ce vrem noi de fapt de la o tastatura pentru gamming?

Eu unul vreau o tastatura care sa –mi permita sa imi tin mainile mai comod, sa pot ajunge rapid la orice buton… si, sa nu mi se duca vopseaua de pe taste, dupa doua saptamani de concentrare in diverse jocuri, cum am patit la cea mai recenta piesa asa zis de „gaming” .

E chiar asa de greu sa mi se satisfaca aceste dorinte? Se pare ca da. Pana o sa descpar tastatura care imi vine „manusa” mai fac scurte sesiuni de gaming pe diverse genuri, predilectie actiune.

Pentru a puncta o tastatura trebuie sa evaluam performanta acesteia – cam 45% din „nota finala”, dotarile acesteia – in proportie de 35%, ergonomia-15% si…marja de eroare- 5%.

Mai nou, au aparut tastaturi ce au in dotare suport pentru maini acoperit cu un soi de piele artificiala. Sunt… de nedezlipit!


Tag-uri: calculator, games, tastatura, mortal kombatCategorie: Calculatoare  - ( Calculatoare - Archiva)

Data Adaugarii: 09 July '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :