FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 116
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Frumusetea in timpul unui an

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Frumusetea in timpul unui an

 Q:   Intreaba despre Frumusetea in timpul unui an       
Trupul unei femei sufera de-a lungul unui intreg an fel de fel de schimbari. Acestea au invatat sa anticipeze si sa recunoasca din timp toate aceste schimbari si sa isi organizeze toate ritualurile de infrumusetare in functie de ele.

Pe tot parcursul unei luni, femeile calculeaza totul in functie de cele cateva zile delicate. Ciclul menstrual are o importanta pe care de multe ori nu o luam in serios. Si totusi, intreaga noastra lume functioneaza mult mai bine atunci cand ii planificam evenimentele in concordanta cu aceste zile.

Epilarea cu ceara este mult mai putin chinuitoare daca ajungem in cabinetul cosmeticianei la o saptamana dupa. Inainte sau in timpul ciclului, durerea va fi de cateva ori mai mare, deoarece pielea este mult mai sensibila. Ca un bonus de informatie este mai b ine sa mergi la epilat dimineata, cand terminatiile nervoase nu au fost supuse stresului de peste zi si intregul organism este relaxat.

Tratamentul cosmetic al fetei da cele mai bune roade la o saptamana dupa ciclu. O excursie la cosmeticiana chiar inainte sau in timpul ciclului sta la granita dintre neplacere si catastrofa. Iritatiile astfel sunt inevitabile, iar daca nu esti o persoana foarte norocoasa, te vei confrunta cu probleme mai serioase decat aspectul neplacut al fetei.

Schimbarea culorii parului tine de lumina soarelui si, implicit, de anotimp. Primavara si vara, tenul bine bronzat este pus in evidenta de culorile deschise, de la rosiatic la satin, strabatute de reflexii aurii sau de nuante intense de blond. Iarna, in cadrul schimbarilor de look, sunt folosite mai ales culorile satene si chiar brunete, parul fiind astfel in contrast cu tenul deschis, de portelan. Daca doresti sa iti scimbi culoarea parului sau doar sa te vopsesti in culoarea pe care deja o ai , trebuie sa iti alegi orice alte zile in afara celora care coincid cu perioada ciclului menstrual. Rationametul este acela ca nu ti se va prinde mai deloc vopseaua pe par, dar si acela ca esti predispusa iritatiilor.

Si parfumul traieste in functie de echinoctii si de solstitii. De aceea, cel mai important moment pentru a-ti schimba aroma este perioada dinte doua sezoane. Casele creeaza parfumuri adaptate fiecarui sezon. Pentru iarna sunt recomandate parfumurile mai puternice, orientale, cu esenta de santal si de piper negru, iar vara sunt folosite parfumurile proaspete, fructate. Astfel, apar si editii limitate, de vara mai ales, ale unor parfumuri celebre.


Tag-uri: epilare, parfumuriCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 22 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :