FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 515
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Frsah - Site-ul Federatiei Romane de Sah

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Frsah - Site-ul Federatiei Romane de Sah

 Q:   Intreaba despre Frsah - Site-ul Federatiei Romane de Sah       
Frsah - Site-ul Federatiei Romane de Sah Frsah.ro este printre putinele site-uri de sah de la noi din tara care se bucura de o popularitate redusa in comparatie cu alte site-uri din Romania ocupand doar pozitia 94 in topul site-urilor de spor de la noi din tara cu doar 2100 de utilizatori unici si 12 147 de afisari.

Una din cauzele acestor cifre este si faptul ca sahul nu este un sport extrem de popular in tara noastra datorita nemediatizarii lui suficient de mult.

Site-ul are un design placut pagina principala are un fundal alb iar meniul din stanga impreuna cu partea superioara a paginii au culoarea albastru.

Pe site exista sectiuni speciale de informare foarte utile pentru sahisti cu ar fi Coltul Specialistului – unde pe rand cunoscuti antrenori de la noi din tara prezinta utilizatorilor diverse teme legate de j ocul de sah. Aceste prezentari sunt dedicate in special jucatorilor avansati necesitand un nivel mai ridicat al cunostintelor sahiste. Dintre antrenorii prezenti in aceasta rubrica amintim pe: Radu Breahna, Mihai Marin, Valentin Stoica, Pavlov Mircea etc.

Tot o sectiune importanta este si "Interviul lunii", unde arbitru international Ioan Necula, membru al Federatiei Romane de sah pune o serie de intrebari foarte interesante diversilor, arbitrii, antrenori si jucatori de success de la noi din tara.

Sub aceasta sectiune utilizatorii gasesc rubrica ecouri in presa unde sunt prezentate aricole cu privire la sah ale principalelor ziare din Romania.

Pe Frsah.ro cititorii pot gasi si alte linkuri catre site-uri de sah atat de la noi din tara cat si din strainatate cum ar fi fide.com – site-ul Federatiei Internationale de Sah; www.sahclub.ro; www.romanianchess.org; www.olimpbase.org si altele.

Tot pe acest site utilizatori pot gasi partide importante in sectiunea de partide alese unde utilizatorii au 2 rubrici: ANTOLOGII – selecţii de partide ale mai multor jucători reprezentativi din istoria şahului românesc si PARTIDE RECENTE - grupaje de partide de la competiţiile disputate în ultimul timp în România; dar pot consulta si rubrica legile sahului pentru a se lamuri in legatura cu regulile jocului de sah.

By FW Editor


Tag-uri: sah, site, sportCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 27 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :