FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 727
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Frisca cu unt sau cu lapte

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Frisca cu unt sau cu lapte

 Q:   Intreaba despre Frisca cu unt sau cu lapte       
Frisca cu unt sau cu lapteIngrediente

400 g hrişcă, 50 g unt, sare, 50 ml ulei.

Mod de preparare

Frişcă nu se spală ci se cerne de praf şi se curăţă de cea nedecorticată şi de corpuri străine. După aceea se pune la prăjit intr-o tigaie cat mai largă cu 50 ml ulei, se amestecă fără intrerupere şi cu grijă să nu se parlească şi nici măcar să se coloreze in roşu, căci capătă gust de ars.

Prăjirea se face pe foc iute, 8—10 min, după care se spală şi se pune intr-o oală cu apă clocotită, să depăşească frişcă cu 2—3 cm. Se adaugă puţină sare, unt, se acoperă cu capacul fixat ermetic şi se pune să fiarbă lent 2 1/2 ore, aşezandu-se oala pe o tablă groasă.

Seminţele de hrişcă bine fierte se despart una de alta/Se serveşte fierbinte, cu unt sau cu lapte, sau cu sos de roşii.


Tag-uri: frisca, unt, lapte



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :