FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 971
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Friptura de iepure impanata cu slanina

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Friptura de iepure impanata cu slanina

 Q:   Intreaba despre Friptura de iepure impanata cu slanina       
Friptura de iepure impanata cu slaninaIngrediente

1,500 kg carne de iepure (partea carnoasa), 200 g slanina proaspata, 1 capatana de usturoi, 100 ml ulei, sare, piper.

Mod de preparare

Iepurele se pune la marinat. (Iepurele tanar poate fi gatit si fara sa fie marinat.)

Dupa ce a stat la marinat, carnea se scoate, se sterge, se impaneaza cu suvite de slanina si usturoi, se presara cu sare si piper, se unge cu ulei, se pune intr-o tava cu ulei bine incalzit si se introduce in cuptorul bine incalzit.

Intre timp se stropeste cu sosul din tava si, daca sosul scade, se adauga cate putina zeama din marinata si la urma un paharel de vin.

Se serveste taiata in bucati si foarte fierbinte, pe platou incalzit si cu garnituri dupa plac: cartofi prajiti, gogonele cu cartofi, orez si altele.


Tag-uri: friptura, iepure, slanina



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 05 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :