FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 436
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Foste prietene?

Tag-uri Populare


literatura   opera   comentariu   caracterizare   roman   referat   poezie   personaj   arta   viata   timp   iubire   caracterizare indirecta   caracterizare directa   zambet   sarut   dragoste   cultura   povestirea   poet   filme   dorinta   fericire   dreptate   prietenie   basm   poveste   univers   eseu   sentimente   amintiri   frumusete   ganduri   lacrimi   relatii   aminitiri  

All Tags

Famous Forum

 

Foste prietene?

 Q:   Intreaba despre Foste prietene?       
Cineva m - a intrebat in urma cu ceva timp ce inseamna fostele prietene pentru mine. In cateva cuvinte am incercat sa explic, insa, mi - a dat o ocazie sa scriu despre asta, curios despre ce simt ceilalti gandindu - se la fostele prietene.

Nu pot spune ca reprezinta un trecut.. nu, nicidecum.. mereu a fost inainte de toate prietenia.. mereu am spus: prietenia peste prietena pana acum..

si majoritatea prietenelor le faceam la impulsurile date de ele, sau de ei adica... aveam momente in care vroiam sa fac o prostie, sau alta, stiam ce sa aleg.. exact cum a spus cineva acum cateva secunde : “ si la asta te pricepi “ ?...

Si cam asta vedeti voi, nu's tipu perfect, da' stiu calitati, defecte, ale mele, ale voastre... stiu slabiciuni, stiu nevoi si dorinte... le pot folosi oric and, iar cand reusesti sa spargi o bariera ai trecut de tot.

Da' sa revin la fostele prietene. Nu inseamna mai nimic; imi amintesc de “ paturica “ din unele veri, da' nu neaparat de fata. Numiti - ma si voi insensibil... rece nu stiu cum sa definesc asta.

Ma gandesc la trecut si stiu prietenii, serile cu ei, prostiile facute, stiu cand mergeam fiecare la prietenele lor, si ne desparteam, apoi ne intalneam dimineatza, mergeam acasa si ne laudam cu timpu' nostru, sau cu pozitii, sau cu indrazneala..cu toate tampeniile.

Daca ai alte consideratii, sau doar povesti amuzante, in care amintesti fostele prietene cu zambetul pe buze, lipsit de nesimtire si lascivitate, doar amuzament si tinerete, adolescenta sau inceput de maturitate, te sfatuiesc sa o comunici.

Ce sa insemne prietenele din trecut probabil zambete pe chipul fiecarui prieten bun... nimic mai mult. Nu am fost nicicand genul sentimental, doar romantic.

By FW Editor


Tag-uri: iubire, relatii, prietenieCategorie: Eseuri  - ( Eseuri - Archiva)

Data Adaugarii: 22 February '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :