FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 411
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Florentin Petre: O Cariera De-o Viata La FC Dinamo

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Florentin Petre: O Cariera De-o Viata La FC Dinamo

 Q:   Intreaba despre Florentin Petre: O Cariera De-o Viata La FC Dinamo       
Incontestabil numele lui Florentin Petre est legat pentru totdeauna de echipa bucuresteana FC Dinamo, care l-a consacrat si l-a adus in atentia si in sufletul fanilor. Inca din 1988, cand si-a inceput junioratul la Dinamo, se arata un junior cu determinare pe teren si un jucator ce promitea mult. Cariera sa remarcabila se anunta inca din partida de debut la FC Dinamo din 15 noiembrie 1994, in care a marcat un gol, pecetluindu-si astfel viitorul fotbalistic.

Echipa Dinamo este cea la care a ramas pentru 11 ani, aratand ca daruirea pe teren si sprijinul fanilor te pot face un simbol al echipei. A fost capitanul lui Dinamo, fiind glasul rasunator al echipei din Stefan cel Mare, luptand pe teren pentru a arata ca este capabil sa aduca echipa in prim-plan. De-a lungul celor 11 sezoane petrecute la Dinamo a avut 252 de aparitii si a marcat peste 40 de goluri. Cariera i-a fost umbrita de 2 intamplari nefaste, in 2000 imbolnavindu-se de hepatita C, iar ulterior suferind un accident in timpul unei partide de pescuit in Delta, care l-au tinut departe de teren pentru aproape 2 ani. Dupa ce s-a refacut s-a reintors tot la Dinamo, aratand ca problemele si bola sunt piedici temporare in calea unui fotbalist profesionist care isi iubeste echipa si vrea sa dea totul pe teren pentru a o ajuta. A avut deseori ocazia de a pleca la alte echipe, dar s-a ambitionat sa ramana la echipa sa de suflet pentru a o ajuta sa castige cat mai multe trofee.

Cu Dinamo a castigat Cupa Romaniei din 2000 in 2005, cupa si Campionatul in 2003, campionatul in 2000, 2004 si 2005 si tot evolutiile sale la Dinamo l-au adus in atentia selectionerilor de la nationala.

Dupa ce si-a demonstrat calitatile fotbalistice si dincolo de hotare, la echipe precum CSKA Sofia din Bulgaria sau FC Terek Groznîi din Rusia, se pare ca ar dori sa revina la Dinamo pentru a-si incheia cariera pe plaiuri romanesti, la echipa care l-a consacrat, l-a sustinut si l-a facut cunoscut.

Mai mult decat atat, Dinamo ar fi alegerea sa, nu doar ca jucator, ci si pentru mai tarziu, in calitate de technician. Ar dori sa fie un antrenor bun si declara ca nu ar tolera sub nicio forma actele de indisciplina ale jucatorilor sai.

Fanii acestei echipe, de ieri si de azi, ar fi probabil incantati de revenirea lui Florentin Petre, indiferent de postura in care s-ar reintoarce: de fotbalist sau de antrenor.


Tag-uri: echipa, cariera, dinamo, mijlocas, fotbalistCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 17 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :